Eneseohverdus on liialt valikuvaene, seepärast eelistatakse ohverdada teisi.


"Ma ei saa muuta sinu tundeid,
seega hoian ennast vaos ning sisimas ma tean,
et igatseb vaid sind hing.
Mida ma nüüd teen, kui kõikjal on tühjus,
kõik mis ma soovin jälle kadus ja kõik luhtus.
Sisimas on puhtus, siirus ja lootus,
istun nagu kambris ainsaks kaaslaseks on ootus.
Ainus mis saan teha on jälgida sind eemalt,
ja kui miskit küsid vastan “ kõik on korras “ veenvalt.
Valetades sulle, samas veelrohkem endale."


Need sõnad kirjeldavad nii täpselt seda, mis toimub. Karmen, sorri, et need sinu blogist pihta panin:'). Tõenäoliselt ei oleks ise osanud täpsemalt seda kõike, mis minus on, kirja panna.
Ja ongi käes kool. Esimene päev on läbitud, seegi asi. Vaikselt hakkab juba väsimus tulema. Ma tõesti ei kujuta ette, kuidas ma vastu pean. Ma pean kõik hästi tegema, kui ma midagi saavutada soovin. Mul ei jää muud üle, kui virk ja kraps olla. Veel pean ma ära mainima, et tänane inka tund oli vist kõige naljakam, mis mul iial olnud on. "If I were emo, I would cut my hand." "If I were crying, I would be emo." Pidime igasuguseid ägedaid lauseid koostama. Ja juttu jätkus kauemaks. Üleüldse päev otsa naersin, üllatav!
Homme lähen arsti juurde. Oma kalliks saanud köhaga muidugi. See on mul vist oktoobrist saati olnud. Oli ka viimane aeg endale arstitädi juures aeg kinni panna. Raudselt tuleb tavaline protseduur. Kuulamine, vereproov. Kui veab saan äkki ka röngtenisse minna! Igatahes tuleb põnev retk, jeah.
Kolmapäeval tuleb diskuuu. Ma tahan tantsida, nii väga tahan. Ma armastan seda, see annab võimaluse ennast tunda vabalt, endast kõik välja elada. Sellest tuleb super disko, ma tean. Igatahes on mida oodata!;)

David Guetta - Baby When The Lights Go Out.

1 kommentaar:

Karmen ütles ...

Kusjuures algul nüüd võtsin su blogi lahti ja vaatasin kas on ikka õige inimese oma:D. Siis veendusin,et ikka sinu oma kui lugemist alustasin.
Ega ma pahanda. Laulusõnad siiski need ju:).Kuid jah need sõnad on nii reaalsed kirjeldamaks hetke olukorda!