Life is made up of little things.



Little girl doesn't have much. She walks with a smile, she's so full of life. But she cries in the night, just to try hold on. No one can hear her, she's all alone. This little girl closes her eyes, all that she wants is someone to love.

Nojou.
Ja selle nädala esimene päev on läbitud. Ütleme nii, et kerge oli, õnneks. Kuigi murdsime moeshow pärast palju pead ja muretsesime, et me ei jõua oma asju valmis, läks kõik üsna hästi.
Nagu ma siin nüüd mainisin, on meil neljapäeval moeshow. Teemaks on "Suve ja talve kollektsioon 2020." See ei ole just parim teema. Ma tean, et saab igat moodi väljendada end ja kujutlusvõimet jätkub ka, kuid siiski. Oleks võinud mingi kindel teema olla, aga pole hullu, saame hakkama. Homme siis hakkame kostüüme valmistama/õmblema ja kokku sobitama. Hetkel valitseb täielik ajapuudus! Oleks see vaid järgmisel nädalal, saaks kõik ideaalselt valmis, kuid ei! Soovige meile kõik edu ja lootkem kõik koos, et saame asjaga hakkama!
Homme on veel lõpualbumi pildistamine. Õpetaja toonitas veel, et jumala eest ei tuleks pusade ja dressidega. Nagu, kas tänapäeval keegi üldse dressidega koolis käib? Ju siis käib. ;D Igatahes tuleb veel homseks ilusad riided kapist välja otsida. Ja nii ongi.
Rohkem midagi targemat kirja pole panna,

Tsäo.
P.S Kui te vaid näeksite, mis riideid ma praegu kannan!!:D Proovisin moeshowks midagi kokku panna, iseenesest pääris lahe tuli välja, isegi emmele meeldis. Märksõnadeks kasukas, lühikesed püksid, mustad, sukad kingad ja mis kõige tähtsam - villased sokid.:D Eelistame eestimaist.Mulle igatahes meeldib, lahe on.

Kommentaare ei ole: