Flightless bird.


Have I found you? Flightless bird, jealous, weeping. Or lost you?

Just hetk tagasi sattusin Orkutis oma pilguga ühe kommuuni peale. "Vahepeal naeran omaenda mõtteid". Ja siis hakkasin mõtlema, kui palju mina seda teen. Enamuse oma ajast olen omas mullis, mõtleid oma totraid, ekstreemseid ning mõnikord ka uskumatult armsaid mõtteid, mis ei ole sugugi mõeldud teiste kõrvadele kuulamiseks. Ja kui aega üle jääb, siis vaatan ka vaikselt kõrvalt piiludes teisi inimesi. Kuidas nad käituvad, räägivad. Kuidas nad lihtsalt...on. See on kuidagi nii paeluv. Huvitav on vaadata, kuidas inimeste näoilmed erinevaid teemasid puudutades muutuvad ning kuidas mõnikord teiste silmad ühtäkki särama löövad. Või kuidas inimesed žestikuleerivad. See on... omamoodi.

Mõnikord on selline omaette ja vaikne kihistamine lausa kohustuslik. Ja mis kõige parem - see tekitab ikka sisse pisut sellise kuratliku, kuid samas nii hea tunde, kui inimesed ei saa aru, millest ma mõtlen, aga samas püüavad minust läbi näha. Ja see ei õnnestu neil!

Õues on nii vaimustavalt hea ilm. Selline mõnusalt jahe (loe: parajalt miinustes). Ühesõnaga tõeline talveilm! Ja just sellistel päevadel, mil päike ka välja tuleb, tekib tõeline tahtmine koolitundidest lahkuda ning selle asemel õues kvaliteetaega veeta. Ühtlasi tahan öelda, et ma ei jaksa enam vaheaega ära oodata! Loodetavasti lumi selleks ajaks ära ei sula.

Mõelda vaid, natuke rohkem kui kahe nädala pärast on juba jõulud. Naljakas, kuidas aeg vahete-vahel niivõrd kiiresti liigub. Aga olenemata sellest, et Otepääl on kõige õudsam disko-kuusk ever, on mul sees tunne, et selle aasta lõpp tõotab hea tulla!

Täna tegin oma isikliku jõulukingituse tellimuse ära. Kohalejõudmist ei jaksa enam ära oodata!

Alates eilsest olen ma Mika sõnul kalakaupmees. Võimas amet, kas pole? Ja siiamaani ei ole ma kohanud kedagi teist, kellel oleks s e l l i n e kujutlusvõime. Naer, naer ja veelkord naer.

2 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

miks sa sõna ''selline'' sõrendatult kirjutasid?:D
ja mis on minu ilusatel naerma ajavatel filosoofiatel ja kujutlusvõimeviljadelv iga? ah? ah? ah?:D

Anne-Maria ütles ...

Sest see oli oluline. :D Miks sa k o g u a e g arvad, et su kujutlusvõimeviljadel miskit viga oleks?!:D Juba 1000dat korda - ei ole miskit viga! :D