Sun goes down.

Ja 4 Hills Tournamenti esikolmik on selgunud. Kokkuvõttes platseerus esimesele kohale täna Bischofshofenis suurepäraste hüpetega Wolfgang Loitzl, teisele Simon Ammann ja kolmandale Gregor. Ma olen ääretult õnnelik, et ta poodiumikoha siiski endale võitis. Eelmisel aastal teine Janne Ahoneni järel ning nüüd siis kolmas. Kui nüüd on nii hõbe kui pronks kätte saadud ehk näkkab kolmandal korral ning ta saab oma kauaoodatud kulla kätte. Aga jah, võistlused olid äärmiselt põnevad ning mina olen äärmiselt õnnelik. Nüüd ootan suure huviga järgmise nädala võistlusi Wolfgang Loitzli kodulinnas Bad Mitterndorfis ( mägi on HS 200!!). Ning veel ootan Nordic Tournamenti, mille Gregor eelmisel aastal kinni pani ning veel suurema ärevusega ootans suusalennu maailmameistrivõistlusi, mille ta ka eelmisel aastal võitis. Ehk läheb selgi aastal sama hästi.

Igatahes, mina olen äärmiselt rahul kõigega. Ja damn, kuidas ma ikka suusahüppeid armastan. Mulle ei mahu pealuu sisse ka ära, kuidas saab miski selline mind niivõrd palju köita ning mulle lausa elutähtsaks muutuda.

Ja ma tunnistan, et ma tõesti vatran sellest liialt palju ning mu elu keerleb selle ümber.

Mul oleks abi vaja korraks. Mulle pakuti põhimõtteliselt ajalehes peatoimetaja kohta (Elenile ka, aga see selleks), sest Triin lõpetab ning meie oleme need, kes nüüd kogu kupatust vedama peame hakkama. Võtan pakkumise vastu?

5 kommentaari:

gertu ütles ...

Iseenesest oleks see väga hea võimalus. Aga ilmselgelt neelab see väga suure osa su ajast. Ja päris vihaseks võib teha see, kui inimesed oma asju õigeks ajaks ära ei tee. Aga vb teil ei olegi selliseid probleeme üldse, et kõik on väga töötakad!

Anne-Maria ütles ...

Üldiselt on kõik lood siiamaani minu teada õigeks ajaks valmis jõudnud. :) Päris korralikud inimesed on seal.:) Aga hea võimalus oleks see tõesti.

Eks ma kaalun seda.

Mihkel. ütles ...

Kui sa sed ateed,siis hakkan mina vabakutseliseks ja kostitan sind mõned korrad aastas oma meistriteostega:D
agajea, ma nägin seda 4 hillsi värki,tubli olen,roppusi ka veel nupust vähemaks keerata ja see mölapidamatusekilp ka ära kaotada ja olengi normaalne olen!:D

Anne-Maria ütles ...

Wow. Ma kõiki võistlusi näinud, ma olen veel tublim. :D
Mnja, tegelikult sa võiksid küll ajalehte tulla ning meid mingi naljanurga või millegi taolisega kostitada. :)

Anonüümne ütles ...

Sansa postitas täna paar teravat sõna koolilehe kohta...