The truth is hiding in your eyes and it's hanging on your tongue. But you think that I can't see.

Võin avalikult teatada, et mul on kodus tõeline põhjapoolus. Tõesti tekib tunne, et külmakraade on oma 65 ning ringi siblivad pingviinid ja jääkarud ning minul on kostüümiks jääkamakas. Ausõna, kohutavalt külm on. Hetkel on suurimaks sooviks tohutud miinuskraadid, sest see on ainuke aeg, mil katlamajas töötavad onukesed mõtlema hakkavad ning kraadid selle tagajärjel toas soojenema hakkavad.

Just pisut aega tagasi lõpetasime Mikaga diskuteerimise üsna huvitaval teemal. Jõudsin järeldusele, et inimesed on ikka uskumatult kergeusklikud ning kipuvad nii lihtsalt üldsuse arvamusega kaasa minema. Lihtsalt, et millestki rääkida oleks. Nad usuvad lausa uskumatult kergelt kõike kuuldut, mida linna pealt kinni püütakse. Ja see häirib mind, sest see ei tohiks nii olla. Ilma kindlate tõenditeta ei tohiks midagi tõeks või valeks pidada, sest see võib tuua endaga kaasa päris hulle tagajärgi ning tihtipeale inimesed unustavad kuuldud asjade edasirääkimisel asjade tagamaad. Paljud võiksid endale lõpuks selgroo kasvatada ning oma elu elama õppida.

Veel jõudsin järeldusele, et on uskumatult tore, kui on olemas meessoost isikutest häid sõpru, sest nad ületavad paljuski sõbrannasid, ka neid kõige paremaid. Nendega võib rääkida absoluutselt kõigest. Muredest kasvõi autodeni välja. Neid võib usaldada, ilma, et tülliminekul kohe vaip jalge alt ära tõmmatakse. Ja nii hea on mõnikord kuulda nende mõtteid ja arvamusi hoopis teise nurga alt, sest teadagi on meestel hoopis teistsugune mõttemaailm. Nende nõu on samuti enamasti hea ning asjalik, sest ollakse objektiivsemad. Ei imesta sugugi, kui paljudel tüdrukutel on paar head sõbrannat ning terve hulk meessoost sõpru. Täiesti arusaadav.

Veel peatusime Mikaga ühe teema juures. Nimelt rääkisime sellest, kui lihtsalt inimesed teisi seltsilisi paari panevad. See on niivõrd naljakas. Niipea, kui kaks inimest (enamasti poiss ja tüdruk) hästi läbi saavad, siis nad kindlasti käivad. Kas inimsugul on niivõrd raske aru saada, et on võimalik ka kõigest head sõbrad olla? Naer tikub kohe peale, kui sellele mõelda.

Aitäh, minu hea sõber Mika, et sa mulle kirjutamismaterjali andsid ! Naerame teinekordki.



meeldib, palju palju.

4 kommentaari:

gertu ütles ...

Nii minu kohta käiv. Mul ongi ainult 2 sõbrannat, kellele ma julgen ja tahan kõike usaldada.. ja ülejäänud on meessoost iskud. Ja elu on ilus.
Põhimõtteliselt on igast klatšimoorid lihtsalt kadedad, et keegi actually saabki mõne meessoost iskikuga ka niisama läbi ja nemad peavad kuival olema. Elu on karm :D!

Anne-Maria ütles ...

Nõustun sinuga totaalselt!:D

Mihkel. ütles ...

võta heaks,teinekordki võid minus tjulgelt kirjutamismaterjali ammutada:D
lugu on hea,ei teagi kes sind sellest teavitas:D
aight take care:D

Anne-Maria ütles ...

Kes see muu ikka oli, kui mr-mul-on-ipod-head-mussi-täis.