Love is the answer. At least for the most of the questions in my heart.

It's not always easy. And sometimes life can be deceiving. Bu I'll tell you one thing, it's always better when we're together.

Kurat ma vihkan seda, et ma pean olema kõige selle keskel ning tegema valiku, milles ei üht- ega teismoodi kõik pooled puhta nahaga ei pääseks. Justkui tühipaljas marionett, keda igast küljest sikutada tohib. Te ei kujuta vist ette, kuidas ma sellise JAMA all kannatan. Kõige rohkem teeb haiget see osa, et ma võin kaotada kellegi, kellest ma terve oma suure ja naiivse südamega hoolin. Ja mille tõttu? Et ma lihtsalt püüan olla kõigi jaoks olemas? See surve lihtsalt lööb jalust. Ma ei taha teha mitte mingit valikut, ei kellegi ega millegi vahel. Miks kurat me ei saa siin maailmas kõik koos rahumeelselt eksisteerida, ilma, et alati keegi kuskil suudab noa selga lüüa ning tõelise kaose korraldada? Tolerantsusest pole vist keegi kuulnud ning arusaamisest ammugi mitte! Kõige targem oleks vist tõesti olla ihuüksi, nii et mitte keegi minu elu ära rikkuda ei suudaks. Jätkake samas vaimus, olete poolel teel!

Ma nii püüan. Ma pigistan kasvõi silma mõne asja koha pealt kinni, aga nagu on näha see ei aita. Ja iga kord on see uskumatult suur pettumus, kui ma saan taaskord tunda, kui õel võib üks inimolevus olla. Vastik.

Kuid jah, tänased suusahüpped Tehvandil olid tõesti head. Tore oli näha tuttavaid nägusid ja hüpped olid samuti head. Paljude puhul võib märgata päris suurt progressi. Ainult positiivne. Aga jah, tuleb mainida, et mul oli seda tõesti vaja.

Oh my, I need you guys.

3 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

I'm right here(':

Anne-Maria ütles ...

Ma tean, et oled. Ja ma olen selle eest nii tänulik .

Sneaks. ütles ...

mina olen ka alati olemas ju kullake.