In my happy place.

Just hetk tagasi lõpetasin raamatu lugemise ning tuleb tõesõna tunnistada, et ma nautisin igat hetke, mil silmadega üle teksti lasin. Kõiksugu emotsioone keerles minust. Naeru, ärevust, kurbust ja jällegi naeru ning rõõmu. Olen õnnelik, et sellise investeeringu tegin. See oli seda väärt. Ja soovitan kõigile soojalt. Ja nüüd plaanin kiiremas korras neljanda osa ostu!

Tegelesin täna oma looga ka. Gertu ja Ly juba vastasid mu küsimustele ära ning kui aus olla, siis mul oli äärmiselt tore ja hea tunne neid lugeda. Nad on juba oma olemuselt sellised huvitavad ja intelligentsed inimesed ning vastused olid täpselt sellised nagu ma ootasin. Suuur aitäh teile!

9 kommentaari:

gertu ütles ...

Väga tore oli vastata ka. Aitäh Sulle, hoopis :)!

gertu ütles ...

ja veel.. kas pärast oleks võimalik kuidagi seda lehte omale ka saada :)?

Anne-Maria ütles ...

Ma arvan, et mingil viisil leiaks ikka selel võimaluse,kuidas leht edastada. Lase näiteks Rihardil või Svenil sulle osta! ;)

Mihkel. ütles ...

ja mina polegi intelligentne inimene?:D

Anne-Maria ütles ...

Käi pekki, Mihkel! :D Ausalt ka no. Ma pean vist tõesõna (jättes su käitumise kahe SUURE sõrme vahele) su nurgakese taastama, et vältida selliseid ebavajalikke küsimusi, mille vastuseid sa juba tead!

gertu ütles ...

Sven ei teadnud, mis päeval leht ilmub :D

Anne-Maria ütles ...

ega me seda isegi veel ei oska öelda, aga ma tuletan svenile meelde, et ta sulle ostaks, kui ilumise aeg kätte jõuab! :D

gertu ütles ...

Tee seda :)!!

Anne-Maria ütles ...

Teen. ;)