I would be lying if I told you losing you was something I could handle.

So I was thinking about, what I'd write to you. It's been days since I heard your voice and I ain't been right without you.

Varsti lähen peast lolliks. Ma lihtsalt ei oska midagi tarka ette võtta. Ma ei suuda normaalsel kujul oma mõistust kasutada ega mõtteid ritta seada. See on justkui magnet keset mu mõttemaailma, mis ka iga üksiku mõtteterakese enda külge tõmbab ning ühtlaseks massiks seob ning ühes suunas liikuma sunnib. Lausa uskumatu, kui võimas võib üks asi olla ning kuidas see võib inimesi mõjutada. Kuidas üks inimene saab inimesi lihtsalt oma olemasoluga sellisel kujul mõjutada. Inimolendites ju siis on see miski, mis teisi lummab. See miski, mis lihtsalt jätab sõltuvusse.
Iga päevaga veendun üha rohkem selles, et maailm on üks igavesti imelik koht, kus kehtivad omaenda seadused, mis ei taha sageli meie eludega kooskõlastuda. Kuid tuleb sedagi tõdeda, et selle eest tuleb ka tänulik olla.


Just hetk tagasi sain teada, et homme on Tehvandil suusahüppevõistlused. EMV! Üldiselt on nädalavahetus plaanide kohaselt ülimalt hästi sisustatud. MK, World Cup Vancouveris ning äärmiselt palju muid asju!

The White Tie Affairi album Walk This Way on lausa uskumatult hea! Selle eest pean tänama Mihklit! Aitäh, Mr. Intelligent.

2 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

jeeee!:D
I'm famous!:D
on küll hea album jeaps:)
sa poelgi minu imelisi kunstiandeid(kriidiga tahvlile) kiitnud:'(

Anne-Maria ütles ...

Sa ei andnud mulle selleks võimalust. Ehk kunagi teine kord ;)