I want you closer, is it ok?

Back off loneliness and hello tenderness. I've been waiting for your call for so long. And it must been hard just to follow your soul to stick to the road that your heart wants you to go.




Uskumatult hea tunde tekitab see, kui hoolimata kõigist muredest, rõõmudest ja probleemidest saab näha ja tunda, et minu ümber on need üksikud inimesed, kes hoolivad ja oskavad kuulata. Nad ei keera mulle selga, kui olen mingi teoga, olgu see halb või hea, hakkama saanud. Nad oskavad mulle alati nõu anda, ükskõik, milles asi ka ei seisne. Nad on minu inimesed ja ma olen nii meeletult õnnelik, et nad mul olemas on ja et nad ei kao mitte kuhugi. Mitte kunagi!

Kuna suveilma enam loota ei maksa, siis ootan pikisilmi sügist. Tahan näha hommikuti pisut külma ja karsket õhku sisse hingates enda ümber värvilisi ja krabisevaid lehti. See kooskõla tekitab sisse nii mõnusa tunde, et lõpuks tee lõppedes kooli jõudes on kohe parem olla, pisut värskem, et koolipäev üle elada.

Kuhu aeg kaob, öelge?
Alles mäletan, kui oli meie lõpupäev. Lõpuks oli kooliga kõik, aga nüüd, peagi on augusti lõpp käes. See tähendab aga omakorda seda, et algab uus kooliaasta. Uued näod, uued mälestused ja 9 kuud, mille jooksul peaksime pisutki targemaks saama. Kui aus olla, siis tänu õige suve puudumisele ei igatse karvavõrdki piinakambrisse naasemist.

11 kommentaari:

siiri & sille. ütles ...

daipohh kui mina kutset ei saa :D

Anne-Maria ütles ...

Sa mu üks pruutneitsidest:D:D

siiri & sille. ütles ...

parem oleks :D

Anne-Maria ütles ...

Pulm jääb ära.

siiri & sille. ütles ...

miks :(

Anne-Maria ütles ...

Lihtsalt.

Mansu ütles ...

Aga miks tegelt?

Anne-Maria ütles ...

Mulle öeldi, et pulmad jäävad ära :D Sellepärast.

siiri & sille. ütles ...

nöme... :( aga mina olen alati olemas, pole just suur lohutus aga ikkagi :D

Anne-Maria ütles ...

:D:D:D Ega jah:D:D
Haaa.
Teaad, sul on nii äge hääl.

siiri & sille. ütles ...

mul? äge hääl? mismöttttes nagu:D?