Last request.

I want to pull away when the dream dies the pain sets in and I don't cry. I only feel gravity and I wonder why do all good things come to an end?

Miks on nii, et kõik head asjad otsa saavad? Kõik olulised hetked ja olukorrad muutuvad mingil ajahetkel mälestusteks. Võib-olla see lihtsalt peab nii olema. Ma mõistan, et kõik hea ei saagi kesta igavesti, kui väga ka ei sooviks. Kõigel on oma põhjus ja arvatavasti on see nii ka sellega. Ehk on see vajalik selleks, et kunagi aastate pärast oleks, mida meenutada. Ja pealegi, pidevalt ühes ja samas hetkes püsimine tüütaks ära, isegi kui see võib tunda nii ilmatumalt heana.
Aga miks ei võiks heade hetkede mõju kesta sama kaua või kauemgi kui halbade asjade mõju? Peaaegu alati on ju nii, et halb juhtum avaldab kehale, tunnetele ja ka mõttemaailmale palju suuremat koormust. Üleüldse võiks paljud asjad hoopis teistmoodi olla kui nad praegu on.
Kuigi, ei saa jällegi mainimata jätta, et ma nii kohutavalt igatsen nii paljusid asju. Eriti neid vanu aegu. Aga ju peab seegi nii olema nagu praegu asjad on. Inimesed muutuvad, suhtumised asjadesse ja ka inimestesse muutuvad. Ei jää muud üle kui asjadega leppida.

Kogu Gruusias toimuv paneb lihtsalt nii palju mõtlema. Vahepeal tekib ikka päris kõhe tunne sisse, kui mõelda, et äkki ühel hommikul üles ärgates näen, kuidas Vene sõjaväelased mööda tänavaid ringi kõnnivad või veel hullem - pommitavad nagu segased tsiviilisikuid nagu nad seda praegu Gruusia linnades teevad. Ma lihtsalt ei mõista, miks seda tehakse? Kas on mingi suur vajadus rahu rikkuda ja näidata kui suur ja võimas Venemaa on?
Kuid nagu ajalugu õpetanud on, iial ei tea ette, mis uus päev toob. Äkki tuleb suurel idanaabril pähe uuesti idee vanad NL'i piirid taastada ning tullakse järgmisena Eesti kallale. Kaua peaks Eesti oma olematu sõjaväe ning varustusega vastu? Selleks ajaks kui abi lõpuks tuleks, oleks Eesti ammu kaardi pealt kadunud. Kui juba praegu ei minda Gruusiale appi (kuigi selleks on ka omad põhjused) , siis kas niisugusele väiksele ja maavarade poolest vaesele riigile appi tulek on ikka kindlustatud? Kuigi kuulutakse Euroopa Liitu ja Natosse.
Vastik lausa mõelda ning iga päevaga viha nende vastu kasvab. Tõesti tahaks ikka homset päeva näha ning elada vabas riigis. Peace!

Tänased suusahüppevõistlused rokkisid sajaga! Homne suverull ja K90 juures taas toimuv hüppesvõistlus tõotavad tulla head! Loodame parimat ilma ning päeva.

Grant my last request and just let me hold you. Don't shrug your shoulders, lay down beside me. Sure I can accept that we're going nowhere but one last time let's go there.

Kommentaare ei ole: