The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed. - Carl Jung


Ja nüüd ta ongi käes. Aeg öelda head aega nendele kõigile armsatele inimestele, kes nende pea nelja kuuga nii südame külge kasvasid ning seal tõelise lilleaia sõpruse näol õitsema lõid. Need inimesed olid minu Erasmuse maailma loojad ning jäävad nendeks minu mälestustes sellest imelisest seiklusest ilmselt igaveseks. Loodetavasti kõik see, mille selle lühikese aja jooksul üles ehitasime, niipea kaotsi minna ei kavatse ning järgmine kogunemine, muidugi selleks, et jälle süüa toimub peagi. Olete mulle kallid!

Naljakas on mõelda, et uuel aastal tagasitulles on need armsad näod asendunud teistega ja kõik hakkab jälle otsast peale. Kuid neid inimesi ja kõiki neid ohtraid kogetud hetki ei suuda miski vist üle lüüa. Kuid see oli minu Erasmus 2013, eks näis, mida Erasmus 2014 endaga kaasa toob!

Each friend represents a world in us, a world not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.
- Anais Nin 


Muusika: Sizarr - Purple Fried 

Kommentaare ei ole: