"LeftRightLeftRightLeft"


See puudutas mu hinge igal võimalikul moel. I keep falling in love again and again. Kui seda albumit kuulata omaette, kõrvaklapid peas ning sealjuures sulgeda silmad, siis saab sellelt sellise elamuse, mida ületaks vaid kontsert ise. Kuna aga Eestisse Coldplay'd niipea tõenäoliselt oodata ei ole, siis sobib see live album suurepäraselt haavade ravimiseks. Midagi, mida ei anna sõnadega lihtsalt kirjeldada. Parim kingitus, mida üks bänd võib oma austajatele iial teha. Ma olen sõnatu.

"When asked about Coldplay's latest release, Viva La Vida, Chris Martin sarcastically said: "It will change the world." However, Martin may not need the sarcasm when saying that about such an epic achievment. It is not an exaggeration to say that Coldplay has achieved an album that can reach any person on earth. The sounds are so powerful that they transcend genres and resound in a persons heart. The whole album may not flow flawlessly, but each song is orchestrated with amazing dynamics.
I challenge anyone to list to the first and last tracks of this album and not feel something."

4 kommentaari:

Taavi ütles ...

coldplay on mahe :)

Taavi ütles ...

tegelt nüüd kui ma seda albumit kuulan, ei ütle ma selle kohta lihtsalt mahe vaid see on niiii tsill kuidagi. Mõnusalt mahe :)

gertu ütles ...

Ma pole jõudnudki veel kuulata :(, ootab arvutis oma aega..
Aga ehk täna õhtul juba leian aega selle jaoks, ootan juba väga selle kuulamist :)

Anne-Maria ütles ...

Coldplay on midagi enamat kui mahe. ;) Chris Martin on puhtalt öeldes geenius.

Gertu, ma loodan, et sa leiad selle jaoks kindlasti aega, sest see on midagi uskumatut. Võib-olla olen ma ainuke, kes suurepärasest muusikast (sinna segatud sisse live esinemised ja publiku kaasaelamine) segi keerab ning enam ilma oska ei olla. :)
Kuid ma soovin sulle ilusat kuulamist!