Concrete jungle where dreams are made of. These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you. Let's hear it for New York.

Poleks vist osanud kirjeldada seda üleolevat tunnet, kui täna hommikul aknast välja vaatasin ja nägin, et sajab lund. Õigem oleks küll öelda, et sadas lörtsi, kuid üks lumi ju kõik? Päeva peale hakkas tunduma, et oma olen vist ainuke, kes sellise ilmamuutuse peale rõõmus on. Aga sellest pole lugu, sest lume saabumine tähendab omakorda seda, et kõik head asjad on sammuvõrra minule ligemale astunud. Ja see valmistab mulle veel suuremat rõõmu, kui kõik muud asjad maailma peale kokku.
Ja nüüd on kätte jõudnud see hetk, mil ma võin ametlikult väita, et ma olen haige. Hääl kähiseb, köha kriibib kurku ja nohu painab mind vahelduva eduga. Ja üleüldine enesetunne ei ole miskit kiita. Ja ilmselgelt on mul maailma parim ajastus, sest miks jääda haigeks siis, kui järgmisel päeval ei oota ees ühtegi tööd ega 3 artiklit kooliajalehe salamisi oma tähtaega peale ei suru ja kirjutamist ootavad? Ei, loomulikult mitte. Ega need asjad päeva pealt muutuma ei kipu ning haigused ujuvad külje alla just siis, kui seda kõige vähem vaja oleks.

Aga olenemata enesetundest on kõik muu päris hästi.
Muusika: Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State Of Mind
Snow Patrol - Just Say Yes

2 kommentaari:

Gerda ütles ...

Tervise kohapealt tean ma täpselt, mida sa tunned. Ma ise vaevlen hetkel samade haiguste käest ja see pole sugugi meeldiv. :/
Aga selle lörtsi kohta niipalju, et hea tuju tuli kohe, kui nägin õrna valget vaipa maas, aga samas ma ei taha veel neid miinuskraade, aga sügisest on ka juba kõrini. :D Oijah, hoopis suve tahaks ja vaheaega ja magada! :D

Anne-Maria ütles ...

Mul muutub ajaga aina hullemaks, osalt on see tingitud sellest KOHUTAVAST tormist, mis õues on ja mille kätte mina muidugi jäin ja pingest, mis aina kasvab ja kasvab ja kasvab.

Mina tahan talve, miinuskraade ja palju, palju, palju lund. See oleks suurepärane. Ilmselgelt on talv vist mu lemmikaastaaeg, omadel põhjustel :)

Aga me misses u.