Well can't you see that it's just raining, there ain't no need to go outside. You hardly even notice when I try to keep you from doing what you're supposed to. Like waking up too early. Maybe we can sleep in. I'll make you banana pancakes and pretend like it's the weekend now. I love to lay here lazy, we could close the curtains, pretend like there's no world outside. The telephone singing ringing, it's too early don't pick it up. We don't need to, we got everything we need right here and everything we need is enough. Just so easy. When the whole world fits inside of your arms do we really need to pay attention to the alarm?

Kontidesse puurib üle mõistuse magus uni, mis pidevalt silmalaud kivirasketeks muudab, ümbritseva halliks, mingil moel liikuvaks, massiks kokku keerab ja märkamisvõime nulli keerab. Mõnikord on uimane ringiloivamine isegi vahva, kuid antud hetkel oleks vaja kogu tähelepanu ning võimet asju meelde jätta. Nii juhtub alati olema - siis, kui asja tarvis läheb, võib sellest vaid unistada.

Jõudsin järeldusele, et ma ehitan paadi ning kinnitan selle puulatva, et uputuse eest pääseda. Küllap jõuaksin vaid teise puuoksani, minu ehitajavõimeid teades. Või läheksin lihtsama vastupanu teed ning muretseksin endale mõnusad kummikud, sest tänaval kõndides on tõepoolest selline tunne, nagu lohistaks jalgu läbi pisikeste jõgede ning pool ärasulanud lumelöga. Kas see on ainult Otepääl sedasi?



Muusika: Jack Johnson - Banana Pancakes

10 kommentaari:

Gerda ütles ...

Kui ma pühapäeva õhtul Valgjärvelt lahkusin, siis seal oli seda lumekest ikka pääris palju, kuid kui ma Tartusse jõudsin, siis siin olid üksikud lumelaigukesed ainult järel ja seetõttu olid meil vist need "jõed" ja lopp siin linnas pühapäeval ära ja nüüd on isegi suhteliselt okei kõndida. :) Seega tule Tartusse! :D

Natukene nüüd teemast välja, aga mind huvitab väga sinu arvamus meie selle aasta superstaari kandidaatidest, kui sa ikka seda vaatad..
Mulle su muusikamaitse või vähemalt need laulud, mida sa tavaliselt lisad, täitsa meeldivad ja seetõttu oleks huvitav kuulata nüüd su arvamust. :)

Ja seda ka, et I miss you, I really do.

Mihkel. ütles ...

Tallinnas oli täna õhtul kell 7 igatahes 20+ cm lund^^
Mine Tehvandile,sela on ju küllaga lund!

Anne-Maria ütles ...

Pühapäeval oli tõesti ilus lumi ning sama lugu oli esmaspäeval, kuid siis hakkas pihta suur sulamismaraton ning lumest on järgi vaid mõned laigud maalapil ja hall pilvine taevas. :)
Superstaar. Hmm. Ma olen varemgi väitnud, et EOS on üks paras jama, juba oma saatekorralduse poolest. Mulle on DSDS nii suure mulje jätnud, et see, mis siin toimub on lausa mannetu. Aga huvi pärast ikka jälgin (eelkõige seetõttu, et miskit muud samal ajal näha ei ole). Mulle on oma häälega päris sügava mulje jätnud Ott. Kuid samas isikupära poolest meeldib Marten, Birgiti hääl on ka selline mõnusalt rokilik. Kuid erilist lemmikut välja kujunenud veel ei ole. :)

I MISS U TOO!!!!!!

Mihkel, kus sa jälle Tallinnasse sattusid? Ja kooli ei tule. Häbi sul olgu.
Tehvandil on ainult kunstlumi, mis ka vist otsapidi sulab. Ja see ei ole ikkagi see õige. Sa ju tead. Ma tahan, et lumi oleks igal nurgal, kuhu ma ka ie vaataks. Selline pehme vatt:) Mitte taoline poolsügis nagu praegu.

Mihkel. ütles ...

Läbi telefoni,isiklikult jõuan sinna reedel:DVõin sulle sealtkotiga lund tuua if You'd want me to:D

Anne-Maria ütles ...

Sa oled vist osavuse tipp, kui sul õnnestus läbi telefoni end Tallinnasse transportida. Miks sa nokitsejate saatesse oma saavutust näitama ei läinud?
Pigem võiksid sa käia Põhja-Norras (seal vist pisut ohutum olema, kui Soomest Kuusamo kandist lund siia tassida) ning vedada mõned kilod seda valget ollust. :) Või võid lihtsalt korraliku talve siia lohistada. Danke schön! Võ otšen priatna!

Anne-Maria ütles ...

Seagripi tõttu, of course.

Gerda ütles ...

Meil täitsa sarnane arvamus selle superstaari kohapealt. Minu lemmikud on ka Ott ja Birgit, aga Marten mulle ei meeldi tegelikult.. Aga aitäh, et sa ikka viitsisid mulle vastata. :)

Anne-Maria ütles ...

Martenist õhkub isikupära. Juba kaugelt vaadates on näha, et ta on teistsugune. Ja paratamatult teistmoodi inimesed paeluvad mu tähelepanud ja meeldivad mulle. :)

Gerdake, ma võin sulle alati vastata. Ma ikka mõtlen siin, et me pole üksteist mingi miljontriljon aastat näinud ning täitsa kurb hakkab.

Anne-Maria ütles ...

Tähelepanu*. Kirjutamisgripp on kohale roomanud.

Gerda ütles ...

Oijah, sama siin.. see on see tänapäeva elu, täis igasugust askeldamist ja ajapuudust. Ja no muidugi tagatipuks see, et me elame erinevates linnades. Aga kindlasti varsti näeme, lihtsalt peame! :)