In the back of the woods, in the dark of the night. Palest pale of the old moonlight . Everything just felt so incomplete.

Väljas läheb iga korraga aina pimedamaks ning õhk muutub samuti järk-järgult jahedamaks. Ja mulle meeldib nii. See kõik loob omamoodi mõnusa olemise ning toas on sedasi täitsa hubane olla. Ja mulle nii meeldib see tunne, kui õhtul ringi jalutades pisut jahe hakkab ning automaatselt käed sügavamale jopetaskusse sukelduvad ja kerge tibutagi õrnalt värisema paneb. Ja kuidas välja hingates jahe õhk suust tuleva tossuga seguneb. See on omamoodi vahva ning kuulub sügise saabumise ja talve ootamise juurde. Ja värvilised lehed on ilusad ja loovad meeleolu.
Peaks vist mainima, et praegu mõtlen sügise kõige paremate osade peale. Hall taevas, lakkamatu vihm ja unine ilm on mu mõtetest ammu välja visatud. Küll seda saab kiruda, kui vastav aeg kätte jõuab ning lume saabumine lausa hädavajalikuks osutub.

Tegelikult jõudsin ma arusaamale, et mul on eriline külgetõmme, kiindumus (nimetage, kuidas tahate) meesolendite vastu, kes räägivad saksa keelt ja on mingilgi moel seotud Red Bulliga. Ma peaksin endale tõepoolest elu otsima. Kuid, mis parata.

Igatahes, Red Bull tuletab mulle ka meelde tänase vormeli Belgias. Pean tunnistama, et see hakkab mulle iga korraga aina rohkem meeldima. Ja tore oli see, et Vettel tuli kvalifikatsioonis väljasõidetud kaheksandalt positsioonilt kolmandale, pääses poodiumile ja vähendas vahet Buttoniga (kes langes juba esimesel ringil võistlusest välja) 6 punkti võrra. Eelmisel aastal Itaalias (Monza) ta võitis, ehk läheb sel korralgi nii. Kuid eks seda näha ole.
Spordi kohta veel nii palju, et suusahüpetega on kuni oktoobrini nüüd kööga. Siis toimub suvehooaja viimane võistlus Klingethalis. Soovin endale ilusat ootamist.



Tegelikult tahan ma nii paljusid inimesi veel enne kooli näha ning koos nendega suve ära saata. Igatsus aina kasvab, sest tegemist on ometi inimestega, kes on nii südamelähedased ning vastik on lausa mõelda, et osa näeb tulevikus võib-olla veelgi harvemini kui muidu. Nii et väga oodatud oleks üks selline supertore koosviibimine, kus kõik oleksid kohal ning saaks mõnusalt aega veeta. Aga sellega peaks pisut kiirustama, kool algab ometigi ülehomme. Kuid sellele ma ometigi veel mõtlema ei hakka.
Suurimad tervitused saadan Gerdale, keda ma loodetavasti peatselt näen! :') Mul on nii hea meel, et sa Norrast elusa ja tervena tagasi tulid.

Muusika: Kings Of Leon - I Want You.

2 kommentaari:

Gerda ütles ...

Awww, nii armast sinust! :)
Mina tahaks ka sind vägaväga näha, kuid hetkel tundub see kuidagi nii võimatu.. nüüd algab kool jälle ja on kaks varianti, kas see paneb inimesi jällenägema või siis just kaugenema.. ma loodan muidugi seda esimest varianti seoses sinuga.. aga kui mingigi võimalus oleks näha, siis peame seda kindlasti kasutama, eksole! ;)

Vormeli kohapealt niipalju, et kunagi kui Schumacher veel sõitis, siis ma olin hull fänn, nii tema, Ferrari meeskonna, kui ka üleüldse vormeli, aga nüüd ma enam eriti seda jälgida ei viitsi, kuid ma hoian siiski ikka veel pöialt Ferrarile.. see meeskond on juba mu "ammune armastus" :D ja ma usun, et see jääb nii veel pikaks ajaks, no muidugi kui nad oma tegevust ära ei lõpeta..

Loodan, et näeme peatselt! Musidkallid minupoolt. (K)

Anne-Maria ütles ...

Peab olema ju:)
Ma loodan samuti, et loodetavasti tuleb mängu see esimene variant. Aga ma kindlasti satun kunagi ka Tartu ja sina mingil moel ka Otepääle. Ja siis teeme nii, et näeme. :)

Mul oli lugu just vastupidine, ma kunagi vaatasin seda lihtsalt sellepärast, et midagi muud ei olnud mõnikord vaadata. Aga nüüd olen ma nii suur fänn, et ollala.
Schumacherist nii palju, et ma olin jumala õnnelik, kui teatati, et ta tuleb tagasi - hooaeg oleks veelgi põnevamaks muutunud. Kuid siis öeldi, et ei ja minu lootused uutest väljakutsetest kustusid.
Ferrari ei lõpeta kunagi oma tegevust. Nad on vormeli alustalad ometigi. :) Ja kindlasti oled sa õnnelik, et Kimi võitis eile. :)

Aga jaa. Mina loodan ka! Suur kalli sinu poole teele.
(K)