But underneath it all there is this heart all alone.

Instead we'll plant some seeds. We'll watch em' as they grow and with each new beat from your heart the roots grow deeper.

Hakkasin täna mõtlema, milline oleks mu elu, kui ma ei oleks siin, kus ma hetkel pesitsen. Kui minu elukoht ning üleüldine elu oleks hoopis teistsugune. Ja hetkel jätan kõrvale kõik negatiivsed võimalused, mis teistsuguse eluga, kui see on Eestis ning sellises külasuuruses linnas nagu seda on Otepää, kaasneksid. Ma ei mõtle hetkel elule kuskil Aasia avarustes, kus ma võiksin ehk olla mõni türklannast naftamagnaat või hoopis India tänavaelu "nautiv" vaeslaps, kelle elukvaliteet ei küündi ka meie mõistes kõige halvema lähedusse. Ma mõtlen hoopis midagi muud, midagi pisut paremat, sest nagu alati, me unistame alati paremast ning kipume unustama selle, mis meil olemas on. Kuid mitte sellest ma ei tahtnud rääkida. Hoopistükis sellest, et kogu selle mis-siis-oleks-kui küsimuse üle tiireldes ma siiski avastasin enda jaoks tõsiasja, et mu süda ei kuulu sellesse riiki, kus ma olen sündinud ja üles kasvanud, vaid karjub millegi muu järele. Ning minu aju ei väsi mulle ette söötmast pilte, kus mina kõige toreda vahele ka ära mahtunud olen. Miskipärast tahaksin end näha pigem kõrgustesse küündivate mägede kui kuppelmaastiku vahel. Ja ma arvan, et ei ole kuigi raske arvata, kuhu mina tahaksin ja end teistsuguses elus ette kujutaksin.
Aga nagu ikka, kui asjad just kõige paremad pole ja sügaval südames pesitseb suur tahe olla käesoleval hetkel kuskil mujal, siis hakkavad inimesed tihtipeale mõtlema, et mis oleks kui...

Täna on minu suurepärase elukese parim päev vist, sest tänu sellele, et minul, jah minul, oli terve klassi parim töö geograafias. Minu jaoks oli see täiesti uskumatu, sest mind võib tõepoolest geograafia valdkonnas täielikuks võhikuks pidada.

Aga asi on nii, et tihtipeale ma ei taha paljude asjade peale mõelda, kui vägisi tükivad need mõtted mulle pähe. Teiega on ka nii? Üleüldse mõtlen ma viimasel ajal nii palju asjade üle järele, nii et ärge imestage, kui ma jälle unustusse langen.

2 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

Fail,tuttav tunne muidu;D

Anne-Maria ütles ...

Ägeeee ju . :D