This time.

Mida pidõu. :| Eile toimus siis A ja B klassi tutvumisõhtu vms. Nii head pidu pole päris tükk aega olnud ja kohe päris ausalt. Igasuguseid asju toimus, osa jätaks meelde ja osa kustutaks hea meelega ära. Osa üldse ei mäleta... Igatahes, sai paljupalju tantsitud, naerdud, natukene märjukest joodud ja lihtsalt positiivses seltskonnas kõike head nauditud. Draamat sai kaa näha. Ja verd ka - jalalt astuti mul mõnusalt 0,5 x 2 cm suurune ala nahka maha. Aga üldises plaanis jäi õhtu positiivselt meelde.


Uue nädala alguses hakkab siis traditsiooniline Otude ristimine. Ei julge mõeldagi, mida tänavused 12ndikud välja on mõelnud. 75% moodustavad neist tuttavad. Võib järeldada seda, et meie oleme järjekordselt need õnnelikud, kes saavad ikka mõnusa seiklusraja, sest nemad said päris hea retsi nendelt, kes said enne ikka HULLU retsi. Helge nädal tuleb! Alustades soditud nägudest ja lõpetades rajaga metsas, mida isiklikult kardan kõige enam. Üks on kindel - kostüüm peab hea olema ning eelkõige vastupidav. TopShopis eksisteerib sellist ?!


Ükskõik, millega ei tegeleks, kuid ei saa mõtteid sinust eemale. Isegi unenägudes ei jäta sa mind omapäid.

3 kommentaari:

gertu ütles ...

No meie retsi ei ületa ikka miski vist :D üritasime teistele sama hullu teha, kui meil oli, aga ei õnnestunud. ma nägin peale enda retsi ikka väga kohutav välja :D! aga ma ei virise, minu arust oli see üks ilgselt tore elamus :)!

Mansu ütles ...

Nagunii midagi eilubata teha, mis te ikka põete. :)

Anne-Maria ütles ...

Eks näis, mis saama hakkab!:D