You might be a big fish in a little pond. Doesn't mean you've won 'cause along may come a bigger one. And you'll be lost.

Tänaöine pikk ja sisutihe unenägu pani mind nii mõneski asjas teistsugusele otsusele jõudma ning asju hoopistükis uues valguses nägema. Mõtted on laiali paiskunud ning nüüd tuleb neid taas meeltesoppidest kokku korjata.
Mind hakkas piinama küsimus, et kas see, mida ma siiamaani kogu hingest ihanud ning soovinud olen, on siiski see, mida ma tegelikult tahan? Kahtlemine on inimlik, kuid see tundub olevat mingil kummalisel moel ebasobiv situatsioonis, kus kõik soovid ja plaanid paika on pandud ning ambitsioonikusele kiiskav roheline tuli on antud.
Võib-olla ei ole ma sellisteks asjadeks veel piisavalt õiges vanuses. Et kahelda asjade üle, mille üle peaks kahtlema tõepoolest pisut hiljem. Kuid ma ometi teen seda.

Viimasel ajal on mind tabanud meeliülendav kingahullus. Mind paeluvad kõiksugused mudelid, millel on all vähemalt 9 sentimeetrine konts. Ning see on mind ajendanud oma kingagarderoobi lähitulevikus täiendama, kuid iga kord, mil ma mõne paariga kõndimisele mõtlen, tulen ma tagasi maa peale, kui ma hakkan mõtlema siinsetele teeoludele. Sest olgem ausad, siin ei saa korda ka punktist A punkti B kõndida, ilma, et kontsaplekk alt kulunud või sootuks kadunud ei oleks. Ja see ajab pisut vihale, sest kes tahaks oma armsaks saanud kingi sellisel moel ära rikkuda ning maha kanda.

Suusahüppemaailmast nii palju, et Gregor võitis eile toimunud esimese võistluse Zakopanes. Pärast esimest roundi piirnes võistlus duelliga teises roundis Gregori ja Simon Ammanni vahel, kes mõlemad hüppasid 130 m. Pärast meeletut ärevust ja ootust, suutis Gregor maha saada 132 m pikkuse hüppega ning võidu endale napsata. Teiseks tuli Johan Remen Evensen ning tema järel kolmandal positsioonil oli Adam Malysz. Gregori nime all olev 139 m pikkune rekord sedapuhku jäi puutumata. Eks näis, mis täna saab.

Eile öösel kuulasin Queeni ning kui ma jõudsin loo "Somebody to love" juurde, mõtlesin millegipärast selle peale, kui lahe oleks seda laulda hobikooriga. Kui oleks sobiv lavameeleolu, fierce ja julge solist, kes pisutki Freddie andeni küündiks, oleks see omamoodi vinge vaatepilt. Ja see mõte valmistas mulle rõõmu, olenemata sellest, et see jääbki vaid pelgalt mõtteks.


"Tegelikult armastab inimene oma soove, mitte seda, mida ta soovib." (Nietzsche)


Muusika: Kings Of Leon - Be Somebody.

2 kommentaari:

Teele ütles ...

Sa oled Retistunud mõnes mõttes, :D Isegi Freddie on juba sulle südamelähedane :D. Aga see Retistumine on hea mu arust . ;)

Anne-Maria ütles ...

:D:D Me arendame üksteise muusikamaitset kõigest. Mina olen tema tantsumuusikast enda maitsele ligemale toonud ning tema on mulle Queeni meeldima pannud. :)
Kuid Freddie ei ole ikka pooltki nii südamelähedane mulle kui talle :D

Aga see on tore, et sa nii arvad. :)