You're such a smiling sweetheart. Something so beautiful every time I look inside.

Mingi haiglane tahtmine on teha võimalikult lühikesi sissekandeid ning päeva point keerutamata ära öelda. Tulevikku ei saa planeerida mineviku järgi ja ma pean viimaks õppima elama praeguses hetkes, mitte vaimusilmas tulevikumaadel. Keegi peab mind sellest võõrutama hakkama, sest ma kardan, et praegune turvamull, mille ma loonud olen, maksab mulle tulevikus kõvasti kätte.
Kui nüüd päris aus olla, siis mulle ei tohiks vist iial liialt palju lootust anda, sest ma võin sellega ära harjuda ja kui ükskord suur tunnetemöll otsa saab ja rida pettumusi minuni saabub, olen ma omadega tuksis. Tegelikult ma kardan, kohe päris ausalt kardan. Aga eks kogu tõde selgub paari päeva jooksul ja siis ma saan aimu, kas minu kartused ka tõeks osutuvad. Ja kui...siis on asi päris sealsamuses ja tõotab tulla pikem must aeg, mille varju ma end peidan. Nii lihtne see asi ongi, kurb, aga tõsi.

Aga tegelikult... millegi pärast jään selle suure tahtmise juures kirjutada, kui übermega päev mul täna oli, toppama. Ja ma ei oska öelda põhjust. Võib-olla on põhjuseks hingeline blokaad, mis keelab mul panna kirja midagi nii toredat selliste sõnadega, mis selle kirjeldamist väärt lihtsalt ei ole.

Sind oli ääretult tore näha, seda päris sind.

2 kommentaari:

Sneaks. ütles ...

ma loodan et sul läheb ikka kõik hästi :O:O


ja sa oled ära kadunud jälle... või noh.. jah..

Anne-Maria ütles ...

Hetkel läheb ikka hästi.:)

Sina oled kaaa ära kadunud ja me pole SIIAMAANI näinud, täitsa lõpp no.