I just want you closer, is it alright? Grand my last request and just let me hold you.

Ma olen asjade käiguga praegu niivõrd rahul, et ei oska õigete sõnadega seda äragi kirjeldada. Ei oska panna sõnadesse seda, kui hästi ma end tunnen. Mul ei ole hinges mingit pinget ega kahtlusi ja tegemata jäänud asju. Kõik on tehtud, kõik sujub ja liigub õiges suunas. Ma küll tean, et ma tõenäoliselt sõnusin kõik juba ette ja ilma asjata ära, kuid praegusel hetkel ei huvita mind miski, isegi minu ebausk mitte (mitte, et ma üle tänava kõndivat musta kassi kardaksin). Täna ei suuda miski mind mõjutada ja minu sisemist rahu kõigutada (ma tean, olen riimimeister), sest lihtsalt niiiiiii mõnus on. Ma arvan, et minu suurest nämmutamisest, kui vahva ja tore kõik on, sai vist küll.

Eile õhtul avastasin taaskord enda jaoks seda vanema aja muusikat. Nimelt leidsin oma muusikamängijalt Paulo Nutini lood. Mõtetesse tuleb palju mälestusi...ja veel rohkem mõtteid. Ma ei saa sellest vist mitte kunagi üle ega ümber, kui tähtsat rolli mängib muusika minu elus seoste loomisel. Kõige jummalisel kombel on pea iga laul seotud kalli inimese või mälestusega, mis laulu kuulates just kui ellu ärkab ja tekitab tunde, nagu kogu toimunu oleks vaid mõni sekund või tund tagasi olnud. Ja seda juhtub nii tihti, kui ma end unustan, oma muusikasse süvenen ja mälestusi läbi ketran ning seeläbi erinevaid emotsioone läbi elan. Mulle nii meeldib see tunne. Omamoodi mõnus ja tekitab mingisuguse turvatsooni, kus kõik tundub võimatult hea olevat. Hakkasin praegu mõtlema, kui palju ma tegelikult kasutan sõna "oma muusika". Mitte, et ma seda sõnadega nii tihti välja ütleks, kuid mõtetes on see mul pidevalt. Kui ma saaksingi valida oma unistuste kontsertelamuse, siis kombinatsioon muusikutest oleks varieeruv. Kindlasti tahaksin ma lavalaudadel näha Jack Johnsoni ja tema uskumatult mõnusaid laule. Neid kõige uuemaid ja ka mälestusterohkeid vanu. Sel hetkel tahaksin ma olla G-ga, sest tema naudib Jacki muusikat sama palju kui mina, võib-olla ehk rohkemgi. Tema kõrvale paigutaks kindlasti The Kooksi, igihaljas unistus siiski. Samuti tahaksin Coldplay oma silmaga ära näha, eeldatavasti oleks see unustamatu elamus. Ja kõige lõppu lisaksin... Rolf Juniori. Haahah, oh ei! Jaanipäeva möödasaatmiseks ta sobib, kuid siia nimekirja ta lihtsalt ei mahu, mitte mingil moel. Tegelikult tahaksin ma üks kord veel näha Dagöt. Ja seda Pühajärvel, kus ma seda koos Tiiduga naudiksin. Sa ju tead! Aga jaa, ehk kunagi ma saan oma unistuste elamuse kätte ja kui mitte tervikuna, siis kindlasti on mul pärast lõbus seda oma mõtetes puslena kokku panna.

Mõelda vaid, natuke rohkem, kui kaks nädalat, siis on geograafia eksam tehtud ja suund võetud Palangale!

Tänase päeva mõttetera ka siis, mille ma pühendan kaunikesti kadunuks jäänud Gerdale. "Parim kink, mida võid anda, on kallistus - üks suurus sobib kõigile ja kellelgi ei ole kunagi midagi selle vastu, kui selle tagastad."

xo, päikest.

7 kommentaari:

Gerda ütles ...

ossaraks, see aasta saame jälle koos jaanipäeva tähistada äkki, sest sel aastal olen ma kodumaal siisi. :) ja kui Rolf tuleb, siis kohe lavaette fännama, eksole. :D:D

Anne-Maria ütles ...

Rolf tuleb sel aastal küll ju ja siis raudpolt lava ette ! :)

Anne-Maria ütles ...

Aga kuhu sa siis lähed, et siis sa oled kodumaal? :O

Gerda ütles ...

issand, see mõttetera su blogis on nii nunnu! mina ütleksin sulle nii: pane oma vasak käsi oma paremale õlale, nüüd pane oma parem käsi oma vasakule õlale ja pigista kõvasti-kõvasti! See oli minu kallistus sulle siin virtuaalmaailmas. :)
aga suvi tuleb ja siis jälle koos Pühakale peesitama ja siis saab sul minust nii kõrini, et ei taha enam mind järgmise aasta suveni näha :D aga muidu hetke seisu järgi lähen ma suve teisel poolel (juuli keskel) Norra tööle ja olen seal peaaegu suve lõpuni, ^^:(

Anne-Maria ütles ...

Kallis, mul ei saa sinust iial kõrini:) Ja ma juba nii ootan seda, kui ma sind näen. Saame lõpuks oma sõbrapildi ka ära teha:)

Või nii, et sina lähed meil Norra... Aga juulini saame koos olla:)

Gerda ütles ...

seda ütled sa praegu :D
uue sõbrapildi peab ja ära tegema.. raudlakskindel :)

aga selle Norra mineku tõttu ma tahangi võtta suve esimest poolest kõik, mis võtta annab.. kuigi juba suudeti mingil määral mu vaheaja algus ära rikkuda, aga pole hullu, ma siiski kavatsen nautida oma vaheaega ja teiega, keda ma pole niikaua aega näinud seoses Tartus koolis käimisega, siis teiega ma tahan küll nagu sina ütled kvaliteetaega veeta. :)

Anne-Maria ütles ...

Ma ütlen seda praegu ja ka edaspidi, totu:)

Jaa, ja ma ei jõua seda kvaliteetaja veetmist enam ära oodatagi, muska:)