Everyone noticed, everyone has seen the signs. I've always been known for crossing the lines.

Usaldus teeb pimedaks ning paneb unustama tõsiasja, et inimesed, kes on pugenud ühe inimhinge südame kõige sügavamatesse soppidesse ning end sinna mugavalt sisse seadnud, andes meile koha vastu endi tuksuvates elundites, omavad meie üle mingit kummalist võimu, mis annab neile meie elus kaassarääkimiseks ebareaalselt suure sõnaõiguse ning võimaluse haiget teha ja lüüa jalad alt hetkedel, kui oleks nende toetust kõige enam vajanud, momendil, mil mõranenud hing on kõige haavatavam ning selle kokkulappimiseks vaid teadmist nende inimeste hoolimisest ja olemasolust vajab. Kui ühendada inimeste egoism ning tahe enese mõjuvõimu näidata, oskamatus näha asju õigel ajal ning nendele reageerida ja valel ajal valesti öeldud sõnad, võib tagajärjeks olla vaid inetute tagajärgedega emotsionaalne kokkupõrge, mis inimesed teatud piirini viib ning ohtlikult sellele kõikuma jätab, just nagu seisaks kõrge kaljunuki äärel, teadmata, mis edasi saab.
Kuid see ei peaks nii olema. Inimesed, kellele me silmagi pilgutamata appi tormaksime ning kelle eest oma elu hinnaga võitleksime, ei tohiks seda mõjuvõimu niivõrd kergekäeliselt ära kasutada, arvates, et lõpuks saab kõik kõigest hoolimata korda, asub mõne aja pärast tallama vana sissekäitud rutiinset rada ning vajub unustuse hõlma, näidates sealjuures üles suurimat ükskõiksust ja hoolimatust öeldud sõnade ja tehtud tegude suhtes. Tõsi, aja jooksul võivad mälestused juhtunust mõtetesse tungides küll vähem hinge kraapida ning nende tähendus teise mälestuste alla varjudes peitu jääda, kuid õrn märk, mis end valutorgetena tunda annab, jääb siiski alles. Võib küll andestada, kuid selliseid asju ei unustata.

Kuid mõnikord annaks kõik selle eest, et vaid unustada, sest nii oleks palju lihtsam.

Ma tahan, et nii paljud asjad viimaks teoks saaksid ning elu vaikselt edasi liiguks, hing ihkab midagi paremat, kuna antud hetkel on tõepoolest tunne, nagu see koht lämmataks mind oma olemasoluga ning minu isiksus ja võimed manduks koos sellega. Kuid enam ei lähe kaua aega, enam ei lähe kaua...Kevadega uus algus?

Muusika: Andrew Belle - Make It Without You 

2 kommentaari:

Inksu ütles ...

Ma olen täiesti kindel, et sellel aastal tuleb kevad teisiti! :)Näeme laupäeval, onju?

Anne-Maria ütles ...

Loodetavasti see on nii! :)

Aga loomulikult näeme! Jään väga ootama.