What a beautiful lie to belive in.

susI am finding out that maybe I was wrong that I've fallen down and I can do this alone. Stay with me, this is what I need, please?

Tänane päev, rõhutan sõna päev, on olnud sõna otseses mõttes katastroof. Enam rohkem asju ei saa halvemini minna. Mõni isik suutis ikka närvi nii mustaks ajada ja päeva ära rikkuda. Oleks suusaveerand olnud, oleksin tõenäoliselt suusakepiga virutanud. Ja te kindlasti nüüd usute mind, kui ma ütlen, et ma ei ole tavaliselt vägivaldne. (loe: ausalt ka)
Nii kuradi nõrgaks, emotsionaalseks ja haavatavaks olen muutunud. Ja see ei meeldi mulle. Mul on oma asjadega sellises olekus raske hakkama saada, tõsiselt raske.. Peaks vist mainima, et praegu oleks parim aeg mind maatasa teha, kui kellelgi tahtmine peaks tulema.

Kuid kõigest hoolimata on õhtupoolik hea olnud. Vaatasin suusahüppeid! Nii uskumatult hea oli lõpuks Gregori nägu telekaekraanil näha, olen seda nii kaua oodanud. Ja pean tunnistama, et ta muutub iga päevaga ka aina kenamaks. Täna oli meeskonnavõistlus, mis tänu halbadele ilmastikuoludele siiski lõpuni vastu ei pidanud. Lumetorm ja kõva tuul - see on ju Soome. (Muidugi on seal soliidsed miinuskraadid ja lund hunnikute viisi, siin aga mine või ujuma. Igal pool vesi. Üleüldse on nii kuradi vastik ligane ja uimane ilm. ) Oleks tahtnud ka seal olla. Kommentaator isegi mainis, et seal on üle aastate üks parimaid publikuid, Kuusamo võistluse ajaloos, I mean. Homme, kui mul veab ja ma Tartust õigeks kellaajaks tagasi jõuan, siis näen individuaalvõistlust ka.

Ja siiski on Ibumetin 400 minu parim sõber. Kui ma täna seda keka tunnis Liisule mainisin, siis kuulis ta, et ma olen libulind. Ärge küsige, ma ei tea ise ka, kuidas selline asi võimalik on.

Tõmbasin omale Paramore plaadi "Riot!" Tegemist on hea albumiga ning nad hakkavad mulle aina rohkem meeldima. Hayley on niivõrd laheda välimusega ning hääl on tal ka uskumatult hea.

Ja homset ei jaksa ära oodata. Lõpuks näen kinolinal "Videvikku". Kuigi ma seda juba oma kuus korda vaadanud, on tahtmine endiselt suur.


2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Alati kui arvad, et halvemaks ei saa minna, siis kindlasti läheb:) Murphi seadus:)

Anne-Maria ütles ...

Need seadused on siiski parimad. Ja praegu suutis see mind naerma ajada!