Streetlights glowing.

It happened to be just like moments passing in front of me. So I hopped in the cab and I paid my fair, see I know my destination but I'm just not there.


Eks see kõige parem tunne tekib ikka siis, kui oled mõnda asja nii pikka aega oodanud ja see lõpuks ka täide läheb. Minu elus on palju selliseid ootusi ja unistusi, mis mõnikord hea tahtmise ja õnne korral mind oma täideminekuga rõõmsaks teevad. Ja ausalt, see tunne on ikka uskumatult hea. Ei oska ära kirjeldadagi. Kerge nostalgia ja rahulolu valdab mind. Ja damn, mulle meeldib see.

Tänane hommik oli nii uskumatult hea. Hommikul uniste silmadega ning uimase peaga aknast välja vaadates ei suutnud ma oma silmi uskuda - lumi oli maha sadanud. Olin seda juba pikalt oodanud, aga ma ei osanud arvatagi, et lumevaip nii ruttu maa peale tuleb. Aga sellest ei ole üldse kahju, sest Otepää on üks nendest linnadest, mille lumi nii meeletult ilusaks muudab. Nüüd tuleb vaid loota, et lumi sama kiiresti kui ta taevast alla tuli, ära ei sula. Loodame jätkuvalt külmakraade ning veel paksemat lumekihti. Siinkohal räägime ikka mitmekümnetest sentimeetritest ning rohkemgi veel, sest traditsioonilised lumememmed- ja inglid on veel tegemata jäänud. Oeh, ma armastan lund.

Tervis hakkab ka juba tasapisi korda saama, kui tänane kehalise ja vahetund välja arvata. Tagantjärgi tarkus. Oleksin pidanud siiski endale vabastuse võtma, sest juba lihtse hüpitsaga hüppamise tagajärjeks oli ekstreemne jõuetus ja lühiajalised peapööritused. Vahetunnil oli sama lugu. Aga ma ei taha rohkem vinguda, olen kõigest üle ja asi saab korda.

Õnnelik. Lihtsalt õnnelik. Ja keegi peaks keelama mul jää peal kõndimise, isegi kui ma seda tahtlikult ei tee, sest täna, hobikoorist tulles, tekkis iga natukese aja tagant hetk, kus ma oleksin oma jalaluu arvatavasti murdnud.

Mika nurgakesse ka miskit.
Talle meeldib raha istutada.

2 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

ma nägin sed apitli DA-s;D
aga raha istutame muidugi,reservi peab ju olema!

http://marcadamus.deviantart.com/art/Crater-Lake-Winter-58616472

vaata seda ka,se eon nii superilus,õh!

terveks hakakd sa saama seetõttu,et täna oli inglise keel ja ma mõjusin su immuunsüsteemile hästi!:D

Anne-Maria ütles ...

Khih, ma olen seda pilti näinud, see on mul isegi arvutis, kui ma ei eksi. :D

Jah, nii ongi. Sa pead umbes 24/7 ligiduses olema, siis ei julge ükski haiguseke külge tulla.