Sick of playing these games.


No matter what you say about life, I learn every time I bleed. The truth is a stranger. Soul is in danger. I gotta let my spirit be free to admit that I’m wrong and then change my mind. Sorry but I have to move on and leave you behind.

Naljakas, kuidas mõnele inimesele mõeldes tekib tunne, nagu selja taga oleks justkui aastaid kestnud ajalugu, kuigi tegelikkuses ühendavad meid vaid üksikud sündmused - kuradi head sündmused, peab mainima. Aga ma ei hooli sellest, sest ainuüksi mõte sinust tekitab minu näole naerumuide ning hinge pisut nostalgilise tunde.
Sellistel puhkudel tekib küsimus, kuidas mõni inimene saab end minu hinge ja südamesse nii tugevalt kinnitada, et ükski jõud ei suuda teda sealt välja kiskuda. Olgugi, et vahel tekitab minus erilisi tundeid ja liblikaid mõni teine isik, aga kuidagi tüürin ma alati oma mõtetes sinuni välja ja selle käigus ketran oma peas läbi kõik mälestused. Ehk peab see nii olema, et ma alati sinuni jõuan. Saatuse poolt määratud. You're like a tattoo, I'll always have you. See on vist õige lause kirjeldamaks kõike toimuvat. Jõuan vist tasapisi asja tuumani. Tegelikult tahtsin kõige selle jutu käigus öelda, et ma olen nii kuradi tänulik, et sa kunagi ammu minu silmapiirile jäid ja pilt sinust minu silme ette salvestus, sest tänu sinule muutuvad minu hallid päevad palju värvilistemateks. Ja tänu sinule igatsen ma aeg-ajalt vanu aegu, mis olid uskumatult head ja sündmusterohked. See tunne jääb igaveseks. P.S! Kinda miss u.

Üsna tihti tekib tahtmine sellel kõigel minna lasta, kaugele minust, aga miski minu sees ei lase sel juhtuda. Vist pesitseb minut veel üks pisike lootusetera, mis siiski kõigest hoolimata loodab.

Mika nurgakesse ei oska midagi kribada, sorrryyy. Tegelt olen ma su pihta kuri.

4 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

egas midagi,järgmiseks diskuks uued sammud selgeks;D

Anne-Maria ütles ...

Hahaa. :D

Vaidika ütles ...

Julmalt hästi kirjutad,ja nagu tegelt kaa;)

Anne-Maria ütles ...

Aitäh:)