See you in my nightmares.

Nii kuradi negatiivne ja muserdunud olek on. Eelkõige halva tervisliku seisundi tõttu. Ei ole kuigi normaalne, et keset keemia tundi lihtsalt hakkab ninast verd jooksma või mingil hetkel pilt eest ära kaduda tahab. Ja pidev väsimus ning kurnatud olek teeb asja veel hullemaks ja enesetunde veel nõrgemaks kui ta juba on. Ei tea, mida peaksin peale hakkama. Tuju ka sellevõrra aina langeb ja langeb...

Reedel oli pidu ja oi milline veel! Maiko ja Leila sünnipäev Pilkusel. Algus oli igati paljutõotav - nalja sai nii mis jube. Ise jooki eriliselt ei tarbinud - mõni lonks ja sellega asi piirdus. Õnnelik juhus, aga sellest hiljem. Pidu oli algselt nagu pidu ikka. Mõnus rahvas; palju süüa, mida brekude tõttu oli raske läbi närida, valus oli; palju juua ja ääretult palju naljakaid juhtumeid. Kuid siis ühtäkki hakkas asi allamäge veerema, kuigi esimene juhtum oli päris naljakas. Täpsemalt oli asi nii, et kõndisime Anniga trepist alla, teadagi on tegemist lausa ohtliku trepiga tänu suurele võimalusele sealt alla kukkuda. Ja nii oligi, ühtäkki kuulen mingit kolksu enda selja taga - Anni trepil pikali maas, naerust lõkerdades. Meenutusi hilisemaks. Sellele järgnes veel mitmeid kukkumisi, küll Merka, küll Tõnu, kelle kukkumine kõigele vaatamata (hetkeline teadvusekaotus) siiski õnnelikult lõppes. Siis tekkisid tülikolded, nagu ikka. Kõige jubedam oli siiski Mansukullakese juhtum. Täpsemalt sellest kirjutama ei hakka, kuid ta siiski suutis mind pealaest jalatallani ära hirmutada.
Kuna pidu muutus niivõrd masendavaks, siis suundusime linna poole teele. Kuna maja juurde oli kutsutud kiirabi, siis ta märkas meid ja saatuse tahtel oli mu isa just sellel päeval tööl ja võttis minu, Anni ja Merka auto peale. Viis meid kiirabi juurde. Kõige parem osa on muidugi see, et kuna ta tundis autos alkolõhnu, siis lasi mul talle näkku puhkuda - oh seda õnne. Õnneks ta midagi ei tundnud ja kõik sai lõpuks siiski korda.

Uuh, ma armastan Kanye Westi uut albumit "808 & heartbreak". Ekstreemselt hea.

Ma olen raamatu nüüdseks juba kolm korda läbi lugenud ja ikka ei saa sellest küll. Nii uskumatult hea. Ja ootan väga väga väga ka filmi!

Mika nurgakesse.
Ta on terve kui purikas, umbes alati! Laena mulle ka oma head tervist, oleks väga väga tore.

5 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

kroon kümme kilohind;)

gertu ütles ...

õõh, mul jooksis ka ninast verd just ükspäev. ei olnud ka tore. aga ma vahetaks selle igatahes praeguse oleku vastu küll. mul on selline mõnus gripiseisund hetkel ja üritan samal ajal 200lk kontrolltööks läbi lugeda. ja üüülds ei ole tore.
et ninaverejooks oli sellega võrreldes köömes.. kui neid asju üldse võrrelda kuidagi saabki :P

Anne-Maria ütles ...

Mika: Dvj! Diil.
Gertu: Pean sinuga taaskord nõustuma. Nohu, köha, nõrk olla - gripp mis gripp vist. Vahetaks selle ükskõik, millise oleku vastu. :)

Mansu ütles ...

Aga ega ma ei tahtnud ju ehmatada. :(

Anne-Maria ütles ...

Ma tean, kullake. :)