I let my nightmares go.

Tänane õnnelause: Sul on potentsiaalne plaan ja võimed see täide viia.

Plaan mul on. Ja on olemas ka head mõtted selle elluviimiseks. Kui kõik läheb nii nagu peab, siis kõigi ootuste kohaselt on jaanuar 2010 minu elu kõige parem jaanuar. Ma tean, pisut vara sellist asja ette ennustada, aga mõtted peavad olema suured, unistused veel suuremad. Nii on ka nende kordaminekud suured ning võimsad. Ja mis muu saab olla parem kui pika-ajalise unistuse täitumine? Kui minu ekstreemne mõttevälgatus välja jätta, siis ainult üks asi. Aga see jäägu minu teada. Miski peab saladuseks ka jääma.
Khm, minu puhul on neid "miski" alla kuuluvaid asju ikka maru palju.

Me saime endale uue inglise keele õpetaja. Kui aus olla, siis mulle ei meeldi tema tunnid. Tunnistan, varem ootasin inglise keele tundi, kohe väga. Nii oma ekstreemselt põneva pinginaabri kui ka tunni kui sellise pärast. Aga nüüd on hoopis vastupidi, kuigi pinginaaber on ikka sama äge kui vanasti. Asi on lihtsalt õpetajas ja tema tunni läbiviimises. Mõttetu. Selle asemel joonistan pisikesi pildikesi hiinlastest, kes on riisipõllul. Ei, sujub!

Ameerika mäed 6, in cinemas only. Ma ei taha selle peale üldse mõeldagi, tuju kisub automaatselt sinna nulli poole. Tahaks nii õudsalt edasi liikuda, aga ei saa. Sa ei lase. Pidevalt juhtub midagi, mis minu mõtted ühte kohta tüürib ning mind korraks õnnelikuks teeb, aga hiljem, jälle murtud. Lihtsalt...ära tee mulle nii.

Mika nurgake.
Talle meeldib "Päikeseratast" laulda. Üleüldse meeldib talle laulda, eriti eesti klassika tantsuremikse.

6 kommentaari:

Unknown ütles ...

Hea kujutlusvõime on suurte tegude aluseks:)

Anne-Maria ütles ...

Nõustun! :)

Mihkel. ütles ...

päikeseratas,päikeseratas,taeva kollane keha!(8):D:D

Anne-Maria ütles ...

Khihi. Muide, need sinu saadetud eesti klassika tantsuremiksid tagasid minu ja Anni meeletu naerutulva. :D

Mihkel. ütles ...

mission accomplished,shall i say;D

Anne-Maria ütles ...

See sul õnnestus tõesti! :D