Final fantasy.

Pean siiski tunnistama, et ajastus on mul siiski kõikidest inimestest kõige parem. Eile, täpselt sel hetkel, kui ma oma sissekande lõpuni jõudsin kirjutada ja "publish post" nuppu tahtsin vajutada, kadus elekter. Päris pikaks ajaks, peab mainima. Kella kuuest saati kontakt ülejäänud maailmaga põhimõtteliselt puudus. Ja ainsaks meelelahutuseks oli aknast vaatamine, kuidas autod lumme kinni jäid ning nende juhid end lootusetult välja kaevata üritasid. Ain't it fun?

Aga kõigest hoolimata on ilm super. Enam ei tuiska ning lund on väljas üüratutes kogustes, mis teeb meele ülirõõmsaks. Nii kaua ootasin, et see valge ollus maa peale tuleks ning kõik ilusaks muudaks. Ja nüüd on seda üleliiagi. Aga kõik on väga hästi! Nüüd tuleb vaid momenti ära kasutada ning selle-aastased kelgutamised ja lumesõjad maha pidada.

Lausa uskumatult hea. Teate isegi, kui olete kohvimasina hakkama pannud ning seniks, kuni kohv valmis saab, teise tuppa ootama läinud. Ja just sel hetkel, kui keegi kööki astub, poeb ukseavast ekstreemselt meeldiv kohviaroom ninasõõrmetesse. Nii hea, nii hea.

Kõik see lumesadu ja talvine meeleolu tuletasid mulle meelde, et reedel algab lõpuks suusahüpete talvehooaeg avavõistlusega Kuusamos. Seda on rõõm teatada, sest teadagi on mõni saanud tunda seda minupoolset ootusärevust ja igatsust, olge õnnelikud, olete sellest lahti saanud. Sain teada, et eelpool nimetatud võistlusel osaleb kaks meie enda kandi poissigi - vennad Pihod. Küll b-grupis, aga siiski. Hoian nii neile kui ka GREGORILE pöialt ning passin, ei see ei ole õige sõna, pigem elan kaasa neile teleka ees.

Laupäeval pidas Gert oma sünnipäeva - poisu sai 18.
Pidu oli äärmiselt tore ja suutis isegi pisarad silma tuua, kuid ilmtingimata peab mainima, et need olid õnnepisarad, kui nii võib öelda. Ütlesin sünnipäevalapsele endalegi, et sooviksin, et mul oleks sama ilus ja meeldejääv 18. sünnipäev kui temalgi. Eks selle emotsionaalsuse taga ole ka üüratus koguses hot shot'e ja paar koksi, mis minu pea mõnusalt sumisema panid. Aga sünnipäev oli super - nägu oli 24/7 naerul. Lausa kohustuslik oleks vist mainida ühe tüübi osavaid sebimistõukeid. Haha! Naera end või ribadeks.

Anniga pidime laupäeva tartus veetma, mil me lähme "Twilighti" vaatama. MA EI SUUDA SEDA ENAM ÄRA OODATA. Nii tahan näha, omgomgomg. Robert Pattinson on ilus. Minu silmis isegi täiuslik ning ma ei olekski tahtnud, et keegi teine Edwardi osa mängiks. Aeg võiks liikuda, kiiremini!

Ei tegelikult on meeletult hea olla ja tänase õhtu veedan mina lumehanges tsillides ja hetkelisest lumerohkusest kõike võttes.
Vanad ajad tulevad meelde.

Mika on meil lumevangis, hihi.

Ben Sage & Savvy - Sleepless. Überhea lugu. Anni ajab mind vaikselt tagasi DNB lainele.

4 kommentaari:

Mihkel. ütles ...

öhöö,ei ole lumevangis enam,mgini 20 minti tagasi aeti teed lahti:D

Anne-Maria ütles ...

Meil ka siin majaees nüüd väheke normaalsemad olud. Hommikul uksest välja astudes oli hea - lumi põlvini. NORMAAAALNE värk, ma ütlen. :D

Mihkel. ütles ...

kellel põlvini kelell milelgi muuni:d:D

Anne-Maria ütles ...

Lugesin jah lumest ja sinu genitaalidest. :D