Breathe in the air if you care.

Nothing can compare to when you roll the dice and swear your love's for me.

Teate ju isegi seda tunnet, kui lausa tahaks teatud inimestel ümbert kinni võtta ja neid pikka-pikka aega kõvasti kallistada, nendega maast ja ilmast rääkida ning terve aja, mis on kaduma läinud, tasa teha. Mind on tabanud pisut nukker, aga samas selline armas igatsustunne. Igatsen neid, kuigi sisimas tean, et nad on minust vaid ühe telefonikõne kaugusel. Mõne puhul lahutavad meid ka kilomeetrid, kuid ühe inimese puhul ei ole tegemist vahemaaga, hoopis emotsionaalse tõkkeg, kui nii võib öelda. Kuid kui see kõik nüüd kõrvale jätta, siis mõnikord tuleb lihtsalt peale suur tuju ja tahtmine kõiki, kes meelde tulevad, kallistada. Ja pealekauba - ma armastan kallistamist.
Viimasel ajal jahun liiga palju oma tunnetest. Saan andeks?

Õues on nii hall, külm ja lihtsalt vastikult vihmane. Mind vaevab tõeline uni ning see süveneb veelgi, kui aknast vaid pilk välja heita. Üha enam ootan, mil maad katab valge lumevaip ja kaasneksid kõik muud ekstreemselt head asjad.

Tänase päeva tippsündmus on muidugi see, et ma sain lõpuks raamatu, mida pikka aega juba lugeda olen tahtnud. Kõigi ootuste kohaselt alustan sellega täna. Stephenie Meyer "Videvik". Jejeje! Jõulukingituste nimekiri on nüüd ühe asja võrra väiksemaks muutunud.

Eile käisin koos teiste sõpsudega spordihoones võrkpalli vaatamas ja omadele kaasa elamas. Kõik läks hästi, Otepää pani asja kinni. Sai natuke karjutud ja käed olid pärast plaksutamisest pisut valusad. Kuid mäng oli hea. Ja pealegi - nii naljakat mängu pole mina iial vaatamas käinud. Kõiges on süüdi Anni (ta on ideaalne indiaanlase kandidaat) ja babulja. Hahaa.

Eile avastasin, et vasaku käe siseküljele oli tekkinud kahtlane maasikataoline laik, oh seda nalja. Tänapäeval tekivad need vist iseenesest. Erinevad spekulatsioonid olid sellega loomulikult ka tagatud.

Mika nurgakesse kirjutan ka midagi. Ma mõtlesin sulle uue hüüdnime - nibunaator. Sa ju ei saa nendest üle ega ümber. Aga tegelikult oli meil; okei, vähemalt mul; huvitav geograafia tund. Kätt sodida on tore ja veel toredam on kirjutada Kümmeli aktifotodest ja mulle seetõttu eluaegset lapsepõlvetraumat tekitada. Keep going!

6 kommentaari:

Sneaks. ütles ...

igatsen sind tead sa.

Anne-Maria ütles ...

Mina igatsen sind ka.

Mihkel. ütles ...

mis minul ja minu nibujuttudel viga on?:D
MA IGATSEN KA TEID!:D:D

Anne-Maria ütles ...

Midagi ei ole, kas peaks olema? :)

Defineeri "teid", aitäh. ;)

Mihkel. ütles ...

sellesmõttes,et kui teie üksteist igatsete,siis igatsen mina teid mõlemaid:D:D

Anne-Maria ütles ...

Kust sa võtad, et keda mina igatsen, et on kõigest üks? :D Ja et me üksteist igatseme.
Võta teadmiseks - neid inimesi on terve kari. Niiet, sa pead ka neid igatsema.:D:D