When I think of you my thoughts are so x-rated.


See the mirror in your eyes. See the truth behind your lies. See the reason in your eyes. Giving answer to the why.


Hellõu.

Kui aus olla, siis mul on lihtsalt nii kõrini. Kõrini nendest valedest, eemaldumisest, haiget tegemisest, mölisemisest. Eriti just nendest valedest. Tunduvad küll nii tühised, aga tegelikult on oi kui suure kahjuga. Just minule. Minu südamele, hingele, tunnetele. Üks vale ja hinges on sekundiga üks pisike mõra juures. See mõra võib küll olla pisike, veel, aga kunagi muutub see niivõrd suureks, et ma lihtsalt murdun. Minuga on asi out. Kunagi pidi see üllatavalt pikk õnne-aeg läbi ka saama. Minu parim enne on möödas. Miks inimesed ei võiks koheselt ausad olla, mitte, et peale valetamist otsida tühiseid ettekäändeid ja loovad uusi valesid ning asja aina keerulisemaks ajavad. Mis sellest kasu on?
Tahaks siit kaugele. Ja sõna all kauge mõtlen ma ikka päris kauget kohta. Tahan sadade, tuhandete kilomeetrite taha ära. Praegu sooviks üle kõige omale Toscanasse omaenda pisikest majakest keset imelist loodust. Tahan lebada võrkkiigus oliivipuude all ja lihtsalt olla. Tahan tunda seda imelist ilma, inimesi, elu, aga kõige rohkem rahu. Just rahu oma südames. Tahan, et õnn tungiks kõikidesse mu organitesse, mu meeltesse. Tahan olla õnnega koos pealaest jalatallani. Ja see seda pakuks, võib-olla isegi igavest õnne. Nii kahju kui see ka pole, inimestel ei ole võimalik alati saada seda, mida tahetakse. Aga siin ja praegu ma luban, et kunagi saab see unistus täide ja ma leian oma õnne. Kaugel siit.


Aga uudiseid ka jalgpallimaailmast. ÕNNEKS võitis Saksamaa Türgit 3:2 seisuga. Ma olen nii õnnelik. Kui aus olla, siis see oli minu jaoks kõige põnevam mäng olnud üldse. Terve Euro 2008 sarja jooksul. Ma isegi ei oska öelda miks. Saksamaa on vist juba mul otsapidi veres, et ma alateadlikult hoian kõiges neile pöialt. Kuigi telepilt mitmeid kordi ära kadus, oli mäng siiski super. Nüüd peab järgmise kohtumise (Hispaania vs Venemaa) võitma loomulikult Hispaania. Siis saab tunda head mängu;)


KAO ÄRA MU ELUST.


2 kommentaari:

siiri & sille. ütles ...

mussuuuu , ära ole önnetu :(

Anne-Maria ütles ...

Püüan mitte olla, tibu . :)