In and out of love.

People linning through this life we lead, never knowing what we'll find out. So we living, working, and waiting for the day there'll be something thats coming to take the pain away.

Hellõu.

Mul pole tükk aega nii lahedat nädalavahetust olnud, kohe päris ausalt. Räägin teile ka veidike sellest, eks ma siis alusta otsast.
Reedel veetsime õhtupooliku Linnamäel. Alguses läksime mina, Maiko ja Anni lihtsalt sinna vesikat tegema, aga peagi jõudsid kõik teised ka sinna. Enamus meie seltskonnast. Eks siis jätkuski terve aeg vesikaringis juttu ajades ja naerdes. Igati tore oli! Pole päris pikka aega niimoodi südamest naernud nagu seal. Meeleolu ja tuju oli super! Mingi hetk läksime sealt edasi Meranosse pitsat sööma. Ega sealgi naerutiirud otsa ei saanud. Ikka ja jälle suutis keegi midagi öelda ning naer pääseski valla. Loomulikult oli pitsa samuti meeletult maitsev, siiski Merano ju!
Eile ehk laupäeva hommikul saime Maikoga kell 9 Maxima ees kokku, täpsemalt öeldes oli Annil eile sünnipäev, niisiis tahtsime talle üllatusvisiiti korraldada. Ostsime vajalikud asjad ära ja asusime tema poole teele. Marsuudil Maxima-Anni kodu juhtus nii mõndagi, kuid kõige eredam hetk oli siiski Maiko superkhuul mesilasejooks! :D ... aga edasi nüüd. Kui olime juba Anni maja ees, siis läksime sisse, panime eesruumis küünlaid koogil põlema, aga ikka ja jälle suutis Anni üllatuse ära rikkuda. Kui parasjagu tikkudega möllasime, lükkas Anni ukse lahti ja vaatas oma muheda näoga otsa. Niipalju siis voodi juures üllatuse tegemisest...Olime veel veidi seal ja suundusime linna. Vahepeal istusime Anniga tema ema lillepoes ja peletasime kliente eemale ja jõudsime ka Meranos ära käia. Seejärel läksime jällegi Linnamäele vesikat tegema. Eriti tore oli see, et samal ajal, kui vesikat tehti, kõndisid seikluspargi külastajad eriti mitte-lahedate nägudega mööda. Tunne oli hea, ütleks selle peale. Siinkohal mainiks ära, et õues oli nii kuum! Tohutult hea ilm. Tekkis juba tunne, et suvi hakkab juba vaikselt kätte jõudma. Peale linnamäel olemist ja koju minekut tulime uuesti linna. Plaan oli järgmine : lähme Valgjärvele karaokebaari. Mõeldud, tehtud! Sebisime omale kuidagimoodi transpordi ja olimegi seal. Tuli välja, et karaokeõhtu, mis seal olema pidi, jääb ära, sest Valgjärvel on külapäevad. Aga see meid ei heidutanud. Nägi seal igasuguseid karvaseid ja sulelisi (Jah, Gerda, ma mõtlen selle all sind:D). Tegelikult oli kokkuvõttes seal supertore. Naerda ja nalja sai küllaga. Õhtu/öö lõppes Merksu juures tema rõdul tekkide sees tsillides. Igati vahva!:)

Tänase päeva teeb eriliseks see, et õhtul on ju JALGPALL! Saksamaa vs Hispaania. Loodan kogu südamest, et Saksamaa võidab. Pöidlad pihku ja parim võitku! :)

Ja tuju...Sellest ma rääkida ei taha.

Kommentaare ei ole: