Can't explain my position or the condition that I'm in.


Where I am is no limit, no walls, no ceilings. No intermission, so let the party begin. Hey.. Hey.. Hey all the way, DJ let it play.

Hellõu.

Vahepealse aja sees on nii mõndagi juhtunud. Kõige tähtsam on nende seast muidugi minu enda lõpetamine. Tohutult ilus päev oli. Seda nii selle poolest, et absoluutselt kõik nägid nii vapustavalt head välja, lisandus ka asjaolu, et ilm super. Erinevalt kaheteistkümnendike omadest, sest nende lõpetamisel, nii kurb kui see ka pole, sadas vihma. Tõesti, nii tore oli. Kuigi asi sai üllatavalt kiiresti läbi. Käisin laval ära, seda tegid ka teised ja järsku olimegi kõik väljas pildistamas ja banketil. Kujutasin seda endale varasemas perspektiivis palju pikemana ette. Aga sellegi poolest oli meeldejääv päev. Siinkohal tahaksin öelda suur aitäh inimestele, kes mind meeles pidasid ja mulle lille tõid. Aitäh, te olete nii armsad. Muide, kuna mul oli selline ägedates toonides kleit, siis kõige naljakam oli see, et mulle öeldi kaks korda, et ma olen nagu Mohhiito. Arvatavasti andi mu alateadvus mulle seda kleidi ostmisel teada, sest see on ju minu ammune lemmik. Hea inspiratsiooniallikas, loomulikult.
Mõelda vaid...
Homme, homme, homme, homme, homme, homme! Homme ongi lõpuks käes jaanipäev, mhm, just see kauaoodatud jaanipäev. Aeg võiks juba kiiremini minna, mitte venida. Mu sisetunne juba ütleb mulle, et sellest sa kuradima meeldejääv üritus. Kõik head ja paremad inimesed tulevad kohale, muusika on raudselt suurepärane, meeleolu omadega pilvepiiril. On midagi paremat tahta? Ei, loomulikult mitte. Igatahes ootan huviga! Nagu te juba teate:) Plussiks on loomulikult ka see, et seal saab tantsida, tantsida ja veelkord tantsida. Ei mäletagi, millal viimati selline pidu oleks olnud... pole oluline, aga siiski, homme!



6 kommentaari:

Mansu ütles ...

PIDUPIDUPIDUUUU! :D
Omg, nii ootan nagu jaanipäeva, agahomme juba, homme tantsime ennast segasteks! (L)

Anne-Maria ütles ...

Ma kaaa!
Ma ei jaksa enam ära oodataattatatatata. PIIDDUUPIDDDUU!! (L)

siiri & sille. ütles ...

ma toon tagant järgi lille sulle :/...

Anne-Maria ütles ...

Mh, pole vaja juuuu :)

siiri & sille. ütles ...

but i wanna (:

Anne-Maria ütles ...

No kui sa just tahad:)