"Follow me everything is alright, I'll be the one to tuck you in at night..."

Mõnikord on elu ikka üllatusi täis. Ja sedasi juhtub enamasti olema aga kõigi nende asjadega, mida varem kunagi kogenud pole. Aja jooksul kujunevad taoliste sündmustega välja mingisugused ootused, koos mitmete värviliste piltide ja stsenaariumitega silme ees, kuidas kõik oodatu ka tegelikkuses olla võiks.

Kummalisel kombel ei olnud ma seni saanud üheski pulmas kaasa lüüa. Ilmselt on asi selles, et sõbradki, kes võib-olla pulmasadamasse võiksid randuda, üsna noored ning pika laua peoni oleks õige pisut veel aega tarvis. Kuid sellest hoolimata oskasin ma kõige vähem ette aimata seda, et minu esimene pulm just siin, minu Erasmuse inimestega peetud saab. Jah, tegemist oli esialgu kõigest ühest jutumullist välja puhutud ettekäändega, et üks korralik peokene maha pidada...Aga ometi kujunes üritus tõepoolest väga siiraks ja meeldejäävaks. Pulmatseremooniast kõnede, pulmatordi ning -peoni välja. Ja lisaks sain olla peigmehe best man!
Kahjuks suuremat osa pilte, mis pärast ametlikku ning viisakat osa klõpsiti, muidugi avalikkusele kõigi huve silmas pidades väga sünnis näidata poleks, seda nii eneseväärikuse kui tulevikuplaanide osas, sest internet ju ei unusta...aga midagi siiski!

Kuid pulm oli ääretult vahva ning siiani ilmselt kõige toredam üritus, mida tüdrukutega ette oleme võtnud. Ja varsti tulevad katsikud! 


Kommentaare ei ole: