Honey, I know times are changing. It's time we all reach out for something new, That means you too.

Kevadväsimus on end kogu oma hiilguses mu õuele libistanud ning oma maagilised võimed minu peal käiku lasknud. Absoluutne motivatsioonipuudus sõidab raske ja musta laine kombel pidevalt minust üle ning jaks ja tahtmine muutuvad selle tagajärjel aina väiksemateks. Ja kui korrakski väike motivatsioonikübe nurga tagant piilub ja enda olemasolust märku annab, siis peast käib automaatselt läbi mingi plõks, mis kõik keha funktsioonid nullilähedaseks muudab ja sellel kübekeselgi rahulikult minna laseb. Ja kõige hullem on see, et selle vastu ei oska peale vingumise mitte miskit teha. Tuleb lihtsalt vaikselt pealt vaadata, kuidas aeg aina aeglasemalt venib ning kogu ülejäänud elu koos sellega.

Tahaks praegu voodisse pehme teki alla pugeda ning seal lihtsalt logeleda. Tunda rõõmu mitte millegi tegemisest ning piiramatust unest.
Unenäod on ka muutunud aina rahutumateks ja detailirohkemateks, rasketeks. Näen unes asju, ja inimesi ning tunnen hirmu, mida poleks osanud ettegi kujutada.


Day 5 - a song that reminds you of someone.

Neid lugusid, mis mulle kedagi mingil moel meenutavad, on taaskord hulgaliselt. Kuid esimesed, mis mulle kohe pähe tükivad, on Prince'i "Purple rain" ja Tyler Hiltoni "Missing you".Kummalisel kombel meenutavad mõlemad lood mulle ühte ja sama isikut. Mis paneb omakorda mõtlema selle üle, kuidas mõned südamelähedased inimesed aja jooksul lihtsalt eemale tüürivad, kasvavad minust lahku, seda isegi märkamata. Sellest on kohutavalt kahju, kuid peab enesele tunnistama, et mõned asjad juhtuvad ilma mingisuguse põhjuseta, lihtsalt niisama. Veel tooksin esile Dagö "Kuula, kuula". Tegemist on üle mõistuse ilusa ja südamelähedase lauluga, mis paneb mind nii mõnegi inimese peale taaskord mõtlema.

Olen pea täielikult kohvist loobunud. Kõlab siiani uskumatuna.

2 kommentaari:

Tiiger ütles ...

Ei tohiks pealt vaadata ja oodata, millal motivatsioonipuudus su samblaks muudab. Ma võin pisikese rahasumma eest avaldada sulle saladuse: vitamiinide, endorfiinide ja motivatsiooni allikaks on romantika. Tüdruk, kevad on! Otsi omale südamerüütel või lepi vanaga ära. Usu mind, pärast ilusa suhte algust on sul motivatsiooni rohkem kui kõrbes liiva.

Anne-Maria ütles ...

Seda oli äärmiselt tore lugeda.:) Ja tõsi ta on, et motivatsioonipuudusel ei tohi lasta end samblaks muuta. Asjad peavad muutuma.