When I see your face it's like sunlight dripping.

Niivõrd kummaline on avastada lihtsuse ja keerukuse kummalist omavahelist tasakaalu. Asju vaadelda ning siis ühtäkki märgata, kuidas nad omavahel tantsiskledes rasket koormat mängleva kergusega jagavad, kord ühele, kord teisele ning sealjuures üksteist lausa mõistusevastaselt lihtsalt balansseerivad, nähes selleks pealtnäha mitte mingisugust vaeva.
Jah, peab tunnistama, et mõnikord ei lähe asjad sellisel moel, nagu nad tavapärases olukorras võib-olla läheksid. Me kõik libastume ning langeme tasakaalust välja. Eksime radadelt, mida mööda oleme sadu kordi käinud, pettume ning kaotame usalduse inimeste vastu, kes viimast kõige enam terve aja jooksul üles on näidanud. Me kõik kukume. Kuid sealjuures on oluline tahe uuesti üles tõusta. Usk iseendasse ja oma tegudesse. Teadmine asjade õigsusest, isegi, kui kogu kirjeldatu teiste jaoks üdini vale tundub olevat. Me ise otsustame. Me ise jagame oma koormat lihtsuse ja keerulisuse vahel. Jääb vaid üle küsida ja otsustada, kummale poolele me rohkem jagada tahame.

Uskumatult meeldiv on tunda, kuidas ootusärevus muutuste ees tasapisi hinge poeb. Hiilib vaikselt ligi ning märkamatult, mil ei oska tegelikult tähelegi panna, viskab visioonid värvilistest ning mõnikord ka pisut sürreaalsetest piltidest, mis võiks kõik olla, silme ette. Kus, kellega ja mil viisil. Oskus asju ette kujutada, unistada ning julgus neist mõelda, kõva häälega välja öelda. Ja see tunne, kui juba sellesse kindlasse protsessi kaasatud oled, mis soovitud eesmärkide poole juhib ning ajendab õiged samme astuma, on kirjeldamatult imeline. Just nagu sisemuses oleks õitsele löönud motivatsioonipuhang, millesarnast varem tundnud pole. Mõnikord on lausa hingele kosutav keset vaikust ja rutiinist räsitud nägusid klouni mängida ja elu nautida. Sest tõsiasi on see, et julgus ja tahe suudavad käsikäes korda saata imelisi tegusid.
Oleks osanud seda vaid varem taibata!

I am almost there. Kuid ma ei oleks suutnud selle kõigeni jõuda ilma imeliste inimesteta oma elus, kes pööravad enesegi teadmata tähelepanu asjadele, millest teinekord ise tühja pilguga mööda oleks vaadanud. Te aitate mul olla julgem, enesekindlam ning uskuda asjadesse, millesse vahel olude sunnil nii raske on uskuda. Te olete asendamatud. Eriti sina, Inksu! Ei oska sõnadegagi ära kirjeldada, mida minu jaoks tähendad!
Muusika: Arcade Fire - Ready To Start

2 kommentaari:

Teele ütles ...

Täpselt see, mida pidingi kusagilt täna lugema, et saaksin päeva ilusti alustada ja oma mõtted korda seada. Made my day :)

Anne-Maria ütles ...

And you made mine! :)