Come alive.

Mõne asja kohta lihtsalt ei ole võimalik kõrgustesse ulatuvatest raamatukuhjadest või teiste inimeste kohati ebareaalsena tunduvatele nõuannetele ning ideedele toetudes õppida. Sest enamasti saab sellistest asjadest, mis küündivad kõige lähedamale iseenda arusaamadest tõele, kõige täiuslikuma ning tihtipeale ka üllatavama ülevaate ainult seda ise läbi elades. Hingega kompides ja südamega usaldavalt üle vaadates, mõnikord kakibedalt kõrvetada saades, kuid teisalt hiljem järele vaadates mõistes, et täpselt nii pidigi juhtuma. Teadmine asjade võimalikkusest, olenemata tõsiasjast, kui kaugel mõned neist käeulatusest on, õrn kadedusekild hinges, mis end tagant sunnib rohkem asjadesse pühenduma ning nendesse panustama ja viimaks see õnnis rõõmutunne hinges, mis isegi ka kõige mustema laigu hingesopis enda kiirtega pehmelt paitades soojade värvidega suudab üle võõbata.

Ilmselgeks on saanud see, et kõige imelisemad asjad juhtuvad meiega siiski nendel hetkedel, mil neisse kõige vähem usume ning ootusärevust süstime. Ja spontaansus võib olla uskumatult võluv ning omada kirjeldamatult ekstreemseid, kuid sealjuures ilmatult vahvaid tagajärgi.
Hing on õnnelik. Süda on õnnelik. Anne-Maria on õnnelik.

Muusika: Keane - Sovereign Light Cafe 

"I've been thinking a lot lately about taking chances, and how it's really just about overcoming your fears. Because the truth is, everytime you take a big risk in your life, no matter how it ends up, you're always glad you took it." - Dr. John "JD" Dorian (Scrubs) 

Kommentaare ei ole: