They forgot that this world keeps spinning. And with each new day I can feel the change in everything...

...and as the surface breaks reflections fade. But in some ways they remain the same. And as my mind begins to spread its wings. There's no stopping curiosity.

Täna on mul peal kuidagi pühapäeva tunne. Justkui saaks see kauaoodatud nädalavahetus läbi ning peaks jälle viis tapvat päeva üle elama. Kuid minu õnneks on alles laupäev, mis on lausa uskumatult hea olnud. Sees on niisugune mitte-märkamata-jääv mõnus olek ja tundub, et ka minu winamp on sellest aru saanud, sest see justkui teaks täpselt, mida ma kuulata soovin. Nimelt avastasin järjekordselt enda jaoks Jack Johnsoni laulud. Need lõpmatuseni kuulatud, kuid ometi nii head ning kuidagi...vabad viisijupikesed. Need on mingil moel just praegusesse hetke sobivad ja õiged laulud. Täpselt need, mis mahuksid täpselt kvaliteetaja valmistamise vormi, kui see sinna sisse valada. Sõbrad, muretu olek, naer - just sellise meloodia ja hääle saatel kujutaksin ma nende märksõnadega oma peas pilte ette. Mõnus tunne on. Nüüd vist jätkangi terve õhtu viisi saatel sõnul kirjeldamatu veetmist.

Midagi minu suusahüpete maailmas siis ka, mille saatel ma oma nädalavahetust veetnud olen. Ikka ja jälle ainult rõõmustavad uudised! Eile jäi Gregor Wolfgang Loizli järel teiseks, kuid täna ta suutis talle siiski ära teha ning võttis poodiumil sisse esimese koha. Nüüd ootavad ees vaid põnevad ajad, sest üldtabelis on Gregori (1020) ja Simoni (1022) vahe vaid 2 punkti! Uskumatu lausa, Vancouveris saab põnev olema! Ja Markus Eggenhoferi (AUT) üle olen ma ka õnnelik, sest ta on vaikselt saavutamas oma tippvormi. Hoian pöialt! Ja sellest, kui meeletult õnnelik ma olen, rääkima ma ei hakka.

Päeva teisejärguline suurim uudis on see, et ma sain lõppude lõpuks oma raamatu kätte, mida ma nüüdseks juba rohkem kui pool kuud oodanud olin. "Eclipse" - Stephenie Meyeri saaga kolmas raamat, küll inglisekeelne, aga eks ma saan selle lugemisega hakkama. On ka mõnel asjal positiivseid ning arendavaid mõjusid, sest nagu näha ma neid inglise keele tundidest ei omanda!

Aga jah, ääretult hea on olla. Selline vaba, hea ja rahulik. Viimane on minu jaoks kõige tähtsam.

Sumo tervitab Siirit ka! Ikka veel olen kuri.

Who's to say what's impossible and can't be found. I don't want this feeling to go away.


3 kommentaari:

Sneaks. ütles ...

oleme üksteise vastu korraga kurjad: D? that's nasty. :'O

Mihkel. ütles ...

inglise keele tundides puudub tõesti igasugune produktiivsus;D
õnnelik nädal,mina sian kardigani,sina raamatu:D

Anne-Maria ütles ...

Siiri: Mina olen kogu aeg kuri, nii et erilist vahet ie ole. Mika võib mu kurjust tõestada;)

Õnnelik nädal tõesti!