So wunderschön und wertvoll mit keinem Geld der Welt zu bezahlen.


Wenn sich mein Leben überschlägt, bist du die Ruhe und die Zuflucht. Weil alles was du mir gibst, einfach so unendlich gut tut. Wenn ich rastlos bin, bist du die Reise ohne Ende. Deshalb leg ich meine kleine große Welt in deine schützenden Hände.

Maailm on ikka imelik koht küll. Ühtlasi nii suur ja samas nii väike. Veel imelikum on see, kuidas inimesed lähevad kaasa nii-öelda maailma arvamusega. Kasvõi tuues näiteks selle, et tervet ilma on tabanud kinnisidee, et 0-suuruses naissoost isikud on perfektsed, ilusad vms. Ja, et selle nimel tehakse täiesti uskumatuid asju, et saada selleks nii-öelda täiuslikuks isikuks. Tahetakse mahtuda kõige pisematesse suurustesse, riietuda firmarõivastesse, olla iseenda moeikoonid. Jah, tunnistan, mulle ei meeldi kondised naised. Ilusaks teevad naise just kurvid, enesekindlus, tugev iseloom. Võib-olla ma nüüd eksin, aga see on kõigest minu arvamus. Okei, ma mõistan, inimesed on erinevad, maitsed on erinevad. Võib-olla vaatab nii mõnigi mind nüüd imeliku pilguga, aga siiski, sõnavabadus. Avaldan kõigest oma arvamust. Sama käib muusikamaitsete kohta. Osale meeldib mõni bänd, artist, osale mitte. Täiesti mõistetav, kõigile ei peagi kõik meeldima. Kunagi jäin täiesti sõnatuks, kui lugesin ajakirjast Bravo, kuidas ühe bändi austajaid kiusati. Me oleme siin maailmas vabad, võime kuulata, jumaldada, armastada seda, mida tahame. Miks peaks teistele see korda minema? Eriti kui tegemist on kõigest muusikamaitsega?! Mõistetamatu. Oeh, ma ei tea, kuhu ma oma jutuga nüüd jõuda tahan. Kuhugi... arvatavasti.

Ma ei saa kunagi elult küllalt. Tahan kõike korraga, ei taha enam oodata, kuni kõik ükskord kohale jõuab. Tahan võita, mitte kaotada. Otsin oma paradiisi, kus päike ainult paistab. See, mis minu jaoks mu paradiis on, see jääb saladuseks. Ma olen selle poole teel!

Mhm, selline imelik tunne on. Ei, mitte sugugi halb tunne. Väga hea! Kuulan igasuguseid saksa keelseid laule, mida kunagi ammu ka kuulatud on. Ja see tekitabki selle tunde. Nii palju mälestusi tuleb meelde nende lugude saatel. Nägu lööb naerule ja silmad särama. Ausalt, kirjeldamatult hea on olla. Hetkel. Aga mis loeb ongi praegu, siin ja nüüd.

Homme matemaatika eksamile, wish me luck!

2 kommentaari:

siiri & sille. ütles ...

ma nõustun sinu arvamusega ja edu sulle homme mus :)

Anne-Maria ütles ...

Aw. Aitääh. :)